... tápanyagokat, amelyek a borok jellegét adják. A talaj Garonne-i kavicsból áll. A borok érlelése 12 hónapon át történik, 25%-ban új hordókban.
Tiszta és ragyogó rubinpiros színe kellemes kóstolásra utal. Az illata összetett, a fekete cseresznye, a virág és a szilva aromái keverednek a pörkölt és a pirított mogyoró jegyeivel. Ez a bor szép rugalmasságot kínál a szájban, nagyon finom egyensúllyal, amelyet...
...Finom és harmonikus, ez a szabályozott eredetmegjelöléssel (AOR) rendelkező pálinka a Champagne szőlőültetvényéből származó borok hagyományos desztillálásával készül.
...TERROIR ÉS BIRTOK
Homokos márga és kobalt, köves talaj.
Mediterrán éghajlat, amelyet a Mistral szél alakít.
Organikus szőlőültetvény a Visan falu közelében.
SZŐLŐFÉLESÉGEK
Grenache 85%
Mourvèdre 10%
Syrah 5%
BORÁSZAT
Kézi szüret, részben lefejtve.
Maceráció körülbelül 2 hétig.
Teljes érlelés tartályokban finom seprőn palackozás előtt (szűretlen).
KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK
Ez a bor elegáns rubin-lila...