Franciaország, Bordeaux
... tápanyagokat, amelyek a borok jellegét adják. A talaj Garonne-i kavicsból áll. A borok érlelése 12 hónapon át történik, 25%-ban új hordókban. Tiszta és ragyogó rubinpiros színe kellemes kóstolásra utal. Az illata összetett, a fekete cseresznye, a virág és a szilva aromái keverednek a pörkölt és a pirított mogyoró jegyeivel. Ez a bor szép rugalmasságot kínál a szájban, nagyon finom egyensúllyal, amelyet...
Portfólió (93)
Franciaország, Les Riceys Bas
...Finom és harmonikus, ez a szabályozott eredetmegjelöléssel (AOR) rendelkező pálinka a Champagne szőlőültetvényéből származó borok hagyományos desztillálásával készül.
Portfólió (15)
Franciaország, Saint Cannat
...TERROIR ÉS BIRTOK Homokos márga és kobalt, köves talaj. Mediterrán éghajlat, amelyet a Mistral szél alakít. Organikus szőlőültetvény a Visan falu közelében. SZŐLŐFÉLESÉGEK Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% BORÁSZAT Kézi szüret, részben lefejtve. Maceráció körülbelül 2 hétig. Teljes érlelés tartályokban finom seprőn palackozás előtt (szűretlen). KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK Ez a bor elegáns rubin-lila...
Portfólió (46)