...A biológiai Flageolet egy közönséges fehérbab fajta, amely a hüvelyesek családjába tartozik. A betakarított szemek, amelyeket még éretlen állapotban gyűjtenek be, megőrzik a flageolet jellegzetes zöld színét. A gyárba érkezés után a flageolet magot válogatják, mossák, újrahidratálják, előfőzik, majd IQF fagyasztják.
Biológiai gazdálkodásból származó Flageolet: 100%
Összes energia: 84 Kcal 354 kJ
Élelmi rost: 2,3 g
Fehérje: 4,1 g
Só: 0,03 g...
...Permet a tisztítás után (esetleg kalibrálás után) különböző szemcsés termékek (borsó, flageoletbab, bab, fehér/pirított bab, csicseriborsó, lencse stb.) és nehezen kezelhető termékek, mint például a kukorica tárolására.
Teljesen állítható áramlás a termékek folyamatos kiáramlásához egy elektromágneses vibráló szállítón keresztül a tölcsér alatt.
A tölcsérek magassága és átmérője a tárolandó térfogat és az épülethez, valamint a gyártósor architektúrájához kapcsolódó korlátozások függvényében változik.
Modern gyártója a széles választékú mélyhűtött zöldségeknek, mélyhűtött burgonyáknak és mélyhűtött gyümölcsöknek. A Homi márkás és a Private label csomagolások széles választéka biztosítja a kereskedelem, vendéglátás és ipar ellátását. Termékek: hagyma, zeller, karfiol, bab, zöldbab, brokkoli, cukkini, borsó, borsó és sárgarépa, flageoletbab, szeletelt gomba, zöldségkeverékek, zöldségcsíkok, csicseriborsó, karalábé, rudak, káposztafélék, kockázott zöldségek, kukorica, paprika, póréhagyma, torma, spenót, kelbimbó, paradicsom, fava bab, sárgarépa, ezüst hagyma.