Franciaország, Paris
...Hüvely mérete: 15-18 cm 125 g-ra (kb. 25 hüvely) A hüvelyek rugalmasak és nagyon aromásak, olajosak és tele vannak vaníliamagokkal. Vákuumcsomagolva a jobb tartósítás érdekében. A Madagaszkári vaníliabab egy prémium minőségű termék, amely egyedi és finom ízt kínál a főzési receptjeidhez. Ezt a vaníliát gondosan termesztik és éretten szüretelik, hogy intenzív és természetes aromát garantáljanak...
Portfólió (8)
Franciaország, Esternay
Gyártók: Ipari párátlanítók Medence párátlanítók Ipari szárítók Ózonos dekontamináló berendezések Fotokatalitikus dekontamináló berendezések Légkezelő egységek Hőszivattyúk...
Portfólió (9)
Franciaország, Ostwald
...makik, tészta, rizs, granola, növényi tej és vaj, szószok és fűszerek … Tartósítás: zárt edényben, szárazon, fénytől és hőtől védve. Az íz megőrzése érdekében, fogyassza el három hónapon belül a felbontás után, és tárolja hűvös helyen. Csomagolás: 200 g-tól 25 kg-ig Csomagolás 10 darabos egységekben Energia: 2372 kJ (584 kcal) Zsírok: 47,4 g Ebből telített zsírsavak: 4,8 g Ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak: 6,1 g Ebből többszörösen telítetlen zsírsavak: 36,5 g Ebből omega 3/6: 7,2 g / 23 g Szénhidrátok: 8 g Ebből cukrok: 1 g Élelmi rost: 5 g Fehérjék: 31,3 g Só: 0,12 g...
Portfólió (12)
Franciaország, Grigny
...A mascarpone rosso szósz egy krémes szósz, amely vörös mascarponéból készült, apró zöldfűszer- és zöldségdarabokkal megszórva. Ez az ízletes szósz könnyen használható és tárolható, köszönhetően a magas teljesítményű, álló csomagolásának, amely lehetővé teszi a tartalom mikrohullámú sütőben való felmelegítését. Tartósítás: Szobahőmérsékleten 24 hónapig. A csomagolás felbontása után 3 napig a hűtőszekrényben.
Portfólió (93)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Provence-i gyümölcsréteg praliné gianduja bevonattal, Provence-i mandulával és gyümölcsborítással. Tartósítás száraz helyen, 16 és 20 °C között. Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, Provence-i mandula, kakaópaszta, zsírszegény tejpor, dehidratált glükózszirup, stabilizáló por alakú szorbit, sárgabarack, cseresznye, füge, eper, víz, eper, cseresznye, füge, sárgabarack, zselésítő pektin, bevonó anyag arab mézgumi, citromsav, szójalecitin...
Portfólió (142)
Franciaország, Sendets
...Prémium aperitif termék, amely Espelette paprikával és egyéb fűszerekkel készült. A prémium aperitif témájában kínáljuk a fekete fokhagymás sertéshús terrinét. A recept nagy tudást tükröz, és finoman ötvözi a fekete fokhagyma, az Espelette paprika és a bors aromáit. Rendeljen online, szállítás 48 órán belül. Hozzávalók: sovány sertéshús*, sertésmáj, sertészsír*, francia fekete fokhagyma*, tengeri só, bors*, Espelette paprika*, Provence-i fűszerek* * 100%-ban bio gazdálkodásból származó hozzávalók Mennyiség: 90g Tartósítás: Nyitás után hűtőszekrényben tárolandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Strasbourg
...Műszaki adatlap Termék: 100% természetes vaníliapor Betakarítás: 2020 Granulometria: nagyon finom Összetevő: Teljes, dehidratált bourbon vörös vaníliababok, nem kimerült, nem kivont és nem éretlen babok Szín: Csokoládébarna Vanillin tartalom: 1,2-1,8 % Nedvességtartalom: 5-10 % Eredet: Madagaszkár (SAVA régió) Termelő: Pontiac Vanilla Tartósítás: paraffinpapír Engedélyezett exportőr...
Portfólió (10)
Franciaország, Riom
... élelmiszer- és kozmetikai tartósítás, a bioprocesszek optimalizálása, valamint hosszú távon a funkcionális élelmiszerek és a betegségek kezelése területén kerülnek felhasználásra. A vállalat 2015-ben kezdte meg K+F tevékenységeit, és ma már egy kereskedelmi vállalkozás, amely elsősorban forgalmazók révén értékesíti termékeit, valamint ipari és kereskedelmi csoportokkal működik együtt...
Portfólió (4)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play