... élvezetét idézik.
- Természetes Barna Színezék E150c: Mérsékelten használva adja cukrunk jellegzetes árnyalatát, ez a cukorból származó természetes színezék hozzájárul a gasztronómiai esztétikához anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőségben.
Ajánlott felhasználás:
- Meleg és Hideg Italok: Szórja a kávéra, cappuccinóra, forró csokoládéra, vagy akár a tejshake-re egy ínycsiklandó érintésért.
Referencia:SUCRE0002B...
A NOUGAT DIANE DE POYTIERS a francia kézműipar szívében helyezkedik el, és kivételes nougatok előállítására specializálódott, amelyek ünneplik Montélimar történelmét és ősi mesterségét, amely a nougat megkérdőjelezhetetlen fővárosa.
Termékeink: Széles választékot kínálunk nougatokból, a klasszikus Nougat de Montélimar-tól, amely gazdag mandulában és mézben, a bio Nougat-ig, amelyet azok számára t...
...A T85-ös hajdinaliszt finomra őrölt hajdina szemekből készül, a T70-hez képest enyhén kevésbé szigorú szitálással, ami lehetővé teszi, hogy több rostot és tápanyagot megőrizzünk. Ez egy kifejezettebb szürke-barna színt és enyhén szemcsésebb textúrát kölcsönöz neki. A „T85” egy magasabb hamutartalomra utal, ami a létfontosságú ásványi anyagok fokozott jelenlétét jelenti. A hajdina, bár gyakran...
...Kivételes, egyedi, indiai újrahasznosított fából készült dohányzóasztal, 1,8 cm vastag lapjával és fekete fém lábaival, amely egzotikus és modern ötvözetet alkot. Termék színe: Barna
Méretek: 120,0 (H) x 60,0 (Sz) x 45,0 (M)
Anyagok: Lábak anyaga: Fekete fém, Lapok anyaga: Újrahasznosított fa...
...ha egy csokrot vagy bármilyen virágkompozíciót választ.
Időtlen, a barna szárított búzakoszorúját örökké megőrizheti. Bár a szárított virágoknak nincs szükségük gondozásra, néhány apró figyelmesség segít megőrizni őket érintetlenül.
Súly: 200g
Szín: szár és virág bézs színű, hosszú szőr barna színű
Magasság: 60cm...
... gyümölcse, a caviar citrom (Microcitrus Australasica) angolul Finger lime néven ismert, a gyümölcs hosszúkás formája miatt. Színe lehet zöld, sárga, narancs, piros, lila, fekete vagy barna, bár ugyanarról a fajtáról van szó, amely 70 változatot számlál.
A levele kis kapszulákban van, amelyek a kaviárra hasonlítanak.
Ízlelve úgy érezzük, mintha roppanós és savanykás gyöngyöket fogyasztanánk. A nagy séfek konyhájában használták, és nagyon divatos termékké vált a koktélokban, sushi-ban és az innovatív konyhában.