Franciaország, Paray Vieille Poste
...99% természetes eredetű összetevő 57% biológiai összetevő ÖSSZETEVŐK: Aloe Barbadensis Levél Lé*, Aqua (Víz), Coco-Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Inulin, Parfüm (Illat), Cellulóz Gumi, Glyceryl Oleate, Citromsav, Benzil-alkohol, Xanthan Gumi, Kálium-szorbát, Benzoesav, Geraniol, Limonén, Fruktóz, Cellulóz, Glükóz, Citronellol, Nátrium-benzoát, Szorbinsav, Punica Granatum Gyümölcs Kivonat*, Tokopherol, Hidrogénezett Növényi Gliceridek Citrát.
Portfólió (70)
Franciaország, Saint-Omer
...Teljesen új karamelljeink, amelyeket a mocsaramban található Fleur de Sel-lal készítünk. Kézműves módon készülnek. Hozzávalók listája Glükóz szirup, cukor, teljes tejpor, vaj, dextóz, Fleur de Sel az Ile de Ré-ből (<1%), só az Ile de Ré-ből, nátrium-karbonát, emulgeáló: napraforgó-lecitin...
Portfólió (189)
Franciaország, Le Thor
...Mézes és eukaliptusz ízű cukorkák. 100g-os csomag. Összetevők: cukor, glükóz szirup, méz (15%), eukaliptusz illóolajok, mentol.
Portfólió (44)
Franciaország, Neuilly Sur Seine
...Ezek összekapcsolják a gyömbér ízeit, így tartós ízélményt biztosítanak, és a gyömbér lassú, egyenletes felszabadulását teszik lehetővé (a nyelven). Az arab goma lassan felszívódik az emésztőrendszerben, majd metabolizálódik. Összetevők Gélképző anyag arab goma *; Cukor *, glükóz szirup *, 1,8% gyömbér kivonat *, természetes aroma 2,6% gyömbér, 0,2% menta *, bevonó anyagok növényi olajok és...
Portfólió (46)
Franciaország, Frejus
...Propolisszal készült lágyító rágógumi Propolisz A propolisz egy olyan gyanta komplexum, amelyet a méhek gyűjtenek a rügyekről és a fák kérgéről, majd a kaptárban a mirigyváladékaik által módosítanak. Számos jótékony hatása (antibakteriális, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő, antivirális, immunstimuláló) miatt kiváló összetevő megfázás esetén. Napi 1-2 tabletta többször. Terhes nőknek és 4 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Gumi arabikum*, Cukor*, Glükóz szirup*, Méz* (7,9 %), Propolisz* (3,92 %) Eukaliptusz illóolaj (0,18%), Bevonószer Napraforgó olaj* *Biológiai gazdálkodásból származó összetevők...
Portfólió (80)
Franciaország, Feurs
... színt egyaránt adnak. Ha az íz hozzájárulása a kész élelmiszerhez bizonyított, a megégett cukrot a következőképpen címkézik: „karamell (glükóz szirup, víz, cukor) vagy (cukor, víz)”. Ha csak színt ad, a címkézés a következő lesz: „színezék: E150a”.
Portfólió (6)
Franciaország, Guenange
...Kender alapú, relaxáló és regeneráló balzsam a mindennapi fájdalmakra. CBD alapú, bio kenderből készült relaxáló és regeneráló balzsam. Gazdag omega-6 és omega-3 zsírsavakban, magas arnikatartalommal és CBD-vel dúsítva. Ez a balzsam mélyen hidratálja és enyhíti a bőrt. Alkalmazás: Masszírozza a bőrrel való érintkezéskor. Összetevők: CBD (15g / L) Víz Jojobaolaj Sárgabarackolaj Nátrium-glutamát Leontopodium alpinum kivonat Xantángumi Napraforgómag olaj Glükóz Citromsav Kálium-szorbát Nátrium-glutamát Shea vaj Prunus olaj Édes mandula...
Portfólió (98)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre