...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk.
COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
... tiszteletben tartásával. A vállalat a termékek gyártásában, csomagolásában és szállításában is dolgozik. A Salaisons Joseph Pantaloni vállalat gondoskodik áruja minőségéről, és garantálja a legjobb szállítási körülményeket. A szállítmányok Franciaországba és Európába történnek közúti vagy tengeri szállítással.
Az Ajaccio közelében található Szépség Szigetének húsáru beszállítója, a Salaisons Joseph...
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik.
A COLA
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét.
A természetes bélbe töltés kézzel történik.
...a hagyományok és a dél-francia gasztronómia tudásának tiszteletben tartásával készítjük.
Színezék és tartósítószer nélkül, minden termékünket az Auch-i úton található műhelyünkben készítjük, Beaumont de Lomagne-ban, a GERS és TARN & GARONNE között.
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője.
A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot.
A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
1962-es alapítása óta a SACOR vállalat a Franciaország délnyugati részének száraz húsáruira specializálódott. A SACOR hagyományos és regionális receptek alapján készült élelmiszereket kínál. A cég száraz kolbászt, száraz szalámit, felvágott tálakat, chorizót, száraz sonkát, coppát, pancettát, szalámit, füstölt hasaaljat stb. kínál. A vállalat elkötelezett a transzparencia és az íz kiválósága mellett.
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak.
A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás
Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében.
800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
... nyersanyagaink szigorú kiválasztásán, a termékek nyomon követhetőségén és ipari tudásunkon.
Termékeink közvetlenül a Bresse vidéki receptjeiből inspirálódtak, és gondosan válogatott összetevőkből készülnek. Sonkákat, fekete és fehér véres hurkákat, valamint számos húsipari terméket gyártunk, mint például a fejhús sajt, a Bressan civier, a lyoni főzni való kolbászok vagy éppen az andouillettes.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.