Franciaország, Laissac
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
Portfólió (29)
Franciaország, Sarrola-Carcopino
... tiszteletben tartásával. A vállalat a termékek gyártásában, csomagolásában és szállításában is dolgozik. A Salaisons Joseph Pantaloni vállalat gondoskodik áruja minőségéről, és garantálja a legjobb szállítási körülményeket. A szállítmányok Franciaországba és Európába történnek közúti vagy tengeri szállítással. Az Ajaccio közelében található Szépség Szigetének húsáru beszállítója, a Salaisons Joseph...
Portfólió (8)
Franciaország, Carpentras
... kínálhassuk Önnek. Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a magánszemélyek igényeinek, miközben egy dedikált teret biztosít a szakemberek számára: forgalmazók, partnerek, sajtműhelyek, hentesek, delikátboltok, kisboltok és szupermarketek.
Portfólió (16)
Franciaország, Marseille
... - Tejtermékek (sajtok, joghurtok, tejek, tejszín...), - Húsáruk és szalámik, - Péksütemények és édesipari termékek, - Halal termékek, - Élelmiszerbolt, - Tengeri termékek, - Fagyasztott termékek. Különböző élelmiszertermékek széles választékát tudjuk Önnek kínálni. A SOMEXPORT az exportpartnere. Valóban, segítünk Önnek felfedezni a világ minden tájáról a legjobb termékeket, amelyek...
Franciaország, Rabastens De Bigorre
... be a címkézett sertéshúst, amely a Label Rouge húsairól ismert. A sikerünk kulcsa: az íz, az ízek egyensúlya és a vonzó textúra! Generációról generációra átadott tudással a termékek a legtisztább hagyomány szerint készült receptek alapján készülnek. A vállalat büszke arra, hogy természetes termékeket kínál fogyasztóinak. 2021 óta a Conserverie du Sud megszerezte az IFS 8. verzió szerinti tanúsítványt. Az IFS FOOD egy nemzetközi referencia, amely lehetővé teszi a termékek és folyamatok biztonsági és minőségi megfelelőségének értékelését.
Portfólió (27)
Franciaország, Carquefou
... * Hentes specialitások: sült húsok (Orloff, szalonna, füstölt, szilvával...) Nyári termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: chipolata, fűszeres chipolata, merguez, brasse kolbász, hús, töltelék, grillezhető chorizo, bélszín...
Franciaország, Rungis
... kínálni export baromfi és hús központunkon keresztül, hogy biztosítsuk az ellátást, amelyet mi biztosítunk, hogy kiszolgáljuk az élelmiszeripar szakembereit, éttermeket, henteseket, húsboltokat, catering szolgáltatókat, valamint vállalati és közösségi étkeztetést. Teljes választékunk van standard baromfiból, halal baromfiból és halal termékekből, az Ön igényeihez igazított csomagolással és a nagy mennyiségek kezelésének lehetőségével. A COURTIN HERVOUET Galíciai hús nagykereskedője Rungisban. Kapcsolat: 01 41 73 09 80 vagy e-mail: contact@courtinhervouet.com.
Portfólió (62)
Franciaország, Aix En Provence
... megfelelő és teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani. A CAS’AIACCINA-nál szeretjük a jó dolgokat, miért ne élvezhetné ezt Ön is?! Minőségi termékek azok számára, akik örömet lelnek a fogyasztásukban... Sikerült olyan szakképzett szakembereket körénk gyűjtenünk, akik elkötelezettek a célunk iránt, hogy Önöket maximálisan kiszolgálhassuk. De emellett szigorúan betartjuk a különböző előírásokat...
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, Ascain
...) - halal marhabacon / halal pancetta - halal marhapasterma - halal báránysonka Halal felvágottainkat nagykereskedelmi mennyiségben kínáljuk egész darabokban vagy szeletelt csomagolásban. Minden termékünk halal tanúsítvánnyal rendelkezik és EIAC akkreditációval bír. Szállítás Franciaország szárazföldi területére, kivéve Korzikát.
Portfólió (4)
Franciaország, Auros
... generációs tenyésztők, hentesek és felvágott árusok leszármazottai vagyunk, és mindig is támogattuk a helyi és kézműves tudást. A MAISON VOISINE-nél két helyszínünk van, amelyek egy családi együttműködésből származnak: egy gyártás PAU-ban Frédéric Lacoste, Mester Kézműves Hentes és Catering szakember irányításával, valamint egy termékválasztó, hűtött tároló és rendelés előkészítő helyszín AUROS-ban...
Portfólió (31)
Franciaország, Beaumont De Lomagne
...a hagyományok és a dél-francia gasztronómia tudásának tiszteletben tartásával készítjük. Színezék és tartósítószer nélkül, minden termékünket az Auch-i úton található műhelyünkben készítjük, Beaumont de Lomagne-ban, a GERS és TARN & GARONNE között.
Franciaország, Wissous Cedex
A VARACHAUX vállalatot 1968-ban alapították. Ez egy kis- és középvállalkozás, amely húsalapú élelmiszer- köztes termékekre (PAI) specializálódott. Francia és európai vágóhidakból és feldolgozó üzemekből szerezzük be az alapanyagokat, és termékeinket a készételek ipara és a közétkeztetés számára értékesítjük. Tevékenységünk nyers és főtt hús alapú termékek ipari előkészítése az élelmiszeripar...
Franciaország, Nantes
A BERJAC cég a hús- és halkereskedelemre specializálódott, elsősorban a vendéglátóipari szakemberek (éttermek, hentesek, catering szolgáltatók, élelmiszerboltok, kisebb közösségek) számára, és bolt szolgáltatást nyújt, valamint házhoz szállítást végez Loire-Atlantique, Vendée, Maine és Loire területein: húsok (marha, borjú, bárány, sertés), belsőségek, felvágottak, szárnyasok, friss termékek...
Franciaország, Luc La Primaube
...A BOUSQUET vállalat a hús minőségi vágására, feldolgozására és forgalmazására specializálódott a RHF/BCT számára. Marhahúst, sertéshúst, bárányhúst, juhhúst és borjút kínál. A minőség garanciájaként a vállalat 2010 óta rendelkezik az BIO és Label Rouge hús forgalmazására vonatkozó engedélyekkel.
Franciaország, Rungis Cedex
... teszi, hogy termékeink minden kontinensen jelen legyenek. Ez a környezet az évek során lehetővé tette számunkra, hogy szilárd hírnevet építsünk ki, mind a forgalmazott termékek minősége, mind a szolgáltatásaink hatékonysága terén. Friss termékek forgalmazására specializálódtunk, így képesek vagyunk válaszolni a sajtfelhasználó vagy friss termékek forgalmazója iránti igényeire, de más termékekre is, mint például a tejtermékek nagykereskedője és az élelmiszer-nagykereskedő iránti specifikus igények, a friss és száraz termékeink széles választékának köszönhetően.
Franciaország, Fonsorbes
...A SA SEIGNEURIE & FILS vállalatot 1970-ben alapította Louis Seigneurie, és kezdetben Toulouse-ban működött. Ez a kereskedelmi alap egy hentesáru-gyártó műhellyé fejlődött a négy fiú folyamatos érkezésének következtében. A tevékenység a hentesáru, készételek, szárazáruk nagy- és kiskereskedelmére terjed ki... 1995-ben a cég Fonsorbesbe költözik egy 1500 m2-es új telephelyre, és megszerzi az európai normáknak megfelelő engedélyt. Így egyre növekvő keresletnek tud megfelelni. 2012 márciusában megnyílik a termelési helyszínen egy 200 m2-es bolt, amely a MAGÁNVEVŐK számára készült.
Franciaország, Aurillac Cedex
... szárítása és érlelése 7 hónapig tart. A kolbászok és a szárazkolbászok a régi hagyományok szerint készülnek, ugyanazzal a tudással. A Maison a modern technikákat ötvözi a régi mesterséggel, hogy kivételes termékeket állítson elő.
Franciaország, Pamiers
... veszi át ezt a helyi kalandot, hogy távolabbi horizontok felé vezesse. Mert itt, Ariège-ben, ki ne ismerné a Commenges húsüzemet? A minőség szájról szájra terjed! A turizmus pedig formálja a látásmódunkat, elősegítve a húsüzem hírnevét. Valóban, a minőségi húsáruk iránt érdeklődők és kedvelők, akik megkóstolták termékeinket Ariège-ben, arra kérnek minket, hogy folytassuk a megosztást barátaikkal...
Franciaország, Villefranche De Rouergue
1962-es alapítása óta a SACOR vállalat a Franciaország délnyugati részének száraz húsáruira specializálódott. A SACOR hagyományos és regionális receptek alapján készült élelmiszereket kínál. A cég száraz kolbászt, száraz szalámit, felvágott tálakat, chorizót, száraz sonkát, coppát, pancettát, szalámit, füstölt hasaaljat stb. kínál. A vállalat elkötelezett a transzparencia és az íz kiválósága mellett.
Franciaország, LA ROCHETTE
... Savoie-i sonkáinkat Haute Savoie-ban készítjük, és lassan szárítjuk a hegyekben, majd a savoyai műhelyeinkben szeleteljük. A Diot de Savoie, a hagyományos savoyai főzésre szánt kolbász piacvezetői vagyunk, és olyan ipari eszközökkel rendelkezünk, amelyek tökéletesen alkalmasak a Diotok gyártására, tiszteletben tartva a kézműves tudást, miközben biztosítják az egészségügyi biztonságot és vonzó...
Portfólió (1)
Franciaország, Les Mées
...A Midi Charcuterie Társaság, amely a Gil Traiteur márkán keresztül van forgalmazva, egy élelmiszeripari vállalat, amely a mediterrán konyhára specializálódott. Elhagyva a hagyományos felvágottakat, a cég a "Provence ízei" gyártására specializálódott, mint például a pácolt zöldségek és gombák, a "Gil Traiteur" pácolt specialitásai, az olajban pácolt tengeri termékek, a kenhetők (a mi "Taillas"-unk) és a kulináris segédletek.
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Sceaux Sur Huisne
1966 óta a Bahier cég elismert szereplője a húskészítmények piacának. Az első számú francia cég a fehér és fekete puding piacán, valamint a második a rillettek piacán. Folyamatos innovációval a Bahier ma 5 termékcsaládot kínál: Pudingok, Rillettek, Disznóhúsok, Belsőségek és Szárnyas termékek. Francia rillette gyártó.
Franciaország, Amancy
...Nincsenek nagy szavak, hogy kifejezzük a szakmánk iránti szeretetünket. Ha a generációk óta tanult és továbbadott tudásról, a válogatott húsokról, a kézműves hentesmódszerekről, a mindig a saját kezünkből származó termelésről, a hagyományos helyi „öreg” receptek eredeti ízeiről, az online értékesítésről, az autentikus ár-érték arányokról beszélünk... Nincs titok, csak a józan ízérzék, lépésről...
...folyamatosan fejlődő helyszínen készült főtt specialitások, ahol 2006 óta IFS eljárást alkalmazunk, és 2007-ben ISO 8 szabványnak megfelelő szeletelő helyiséget avattunk. A kutatás és az innováció a termékek, a folyamatok, a csomagolás és a csomagolási megoldások fejlesztésének fő irányvonalai számunkra. Ez a politika az utóbbi években lehetővé tette számunkra, hogy elnyerjük az INNOVÁCIÓS DÍJAT a SIAL 2004-en, a SAVEURS DE L’ANNEE 2006 elismerést, valamint a SAUCICREOR 2007 kitüntetést. Piros címkés dijoni felvágottak. PERSILLÉ JAMBON PIROS CÍMKÉVEL.
Franciaország, Castres
A CHARCUTERIE ANTOINE egy 1963-ban alapított vállalat, amely Castres-ben található, a Tarn (81) megyében. Tapasztalatuknak és szaktudásuknak köszönhetően a CHARCUTERIE ANTOINE mindig is a hagyományos húskészítmények gyártására összpontosított. A CHARCUTERIE ANTOINE képes mindenféle húskészítmény előállítására; a kolbászoktól kezdve a sózott termékeken át a vágott termékekig, a főtt termékekig, sőt, néhány konzervig is.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket, ajándékcsomagokat stb.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play