Franciaország, Carpentras
...Fedezze fel a 2023-as Világkolbász versenyen díjat nyert termékeinket. ARANYÉRME Provence-i fűszeres szárazkolbász EZÜSTÉRME Tiszta sertéshúsból készült szárazkolbász EZÜSTÉRME Száraz kolbász EZÜSTÉRME Édes chorizo Kis plusz: Egy tökéletes doboz, hogy változatos ízeket és aromákat kínáljon, és garantáltan függővé tesz! UGS:2200056000000-1 Súly:1,2 kg Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra...
Portfólió (16)
Franciaország, Maubeuge
... a keverékkel! Ebben a keverékben paradicsompürét házasítottunk össze füstölt paprikával, amely „égett fa” jegyeket fejleszt ki, különösen kedveltek a merguez és a kolbász esetében. Ügyfelei el lesznek ragadtatva a receptünktől, amely a merguez-nek a Chorizo finom ízét adja. Referencia:ART0063...
Portfólió (33)
Franciaország, Auros
...Házilag készült, a Pireneusokból, hagyományos módon. Kémiai tartósítószerek nélkül (E ...), és allergének nélkül (laktózmentes, gluténmentes). Természetes bél. Széles és eredeti, regionális témájú választékunk van. Extra sovány Béarnais kolbász 100% sonkából (Délnyugat IGP sertések) Pireneusi kolbász 200g. Klasszikusunk. Chorizo kolbász 200g. Praktikus. Kis baszk chorizo paprikával és Espelette borssal. Bayonne sonkás kolbász. Périgord-i dióval készült kolbász. Bika kolbász (sertés-bika keverék) Olasz kolbász (mozzarella, bazsalikom, szárított paradicsom)...
Portfólió (31)
Franciaország, Laissac
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
Portfólió (29)
Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Franciaország, Carquefou
... * Hentes specialitások: sült húsok (Orloff, szalonna, füstölt, szilvával...) Nyári termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: chipolata, fűszeres chipolata, merguez, brasse kolbász, hús, töltelék, grillezhető chorizo, bélszín...
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre