...Fedezze fel a 2023-as Világkolbász versenyen díjat nyert termékeinket.
ARANYÉRME Provence-i fűszeres szárazkolbász
EZÜSTÉRME Tiszta sertéshúsból készült szárazkolbász
EZÜSTÉRME Száraz kolbász
EZÜSTÉRME Édes chorizo
Kis plusz:
Egy tökéletes doboz, hogy változatos ízeket és aromákat kínáljon, és garantáltan függővé tesz!
UGS:2200056000000-1
Súly:1,2 kg
Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra...
... a keverékkel!
Ebben a keverékben paradicsompürét házasítottunk össze füstölt paprikával, amely „égett fa” jegyeket fejleszt ki, különösen kedveltek a merguez és a kolbász esetében. Ügyfelei el lesznek ragadtatva a receptünktől, amely a merguez-nek a Chorizo finom ízét adja.
Referencia:ART0063...
...Házilag készült, a Pireneusokból, hagyományos módon. Kémiai tartósítószerek nélkül (E ...), és allergének nélkül (laktózmentes, gluténmentes). Természetes bél. Széles és eredeti, regionális témájú választékunk van.
Extra sovány Béarnais kolbász 100% sonkából (Délnyugat IGP sertések)
Pireneusi kolbász 200g. Klasszikusunk.
Chorizokolbász 200g. Praktikus.
Kis baszk chorizo paprikával és Espelette borssal.
Bayonne sonkás kolbász.
Périgord-i dióval készült kolbász.
Bika kolbász (sertés-bika keverék)
Olasz kolbász (mozzarella, bazsalikom, szárított paradicsom)...
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk.
COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.