Franciaország, Luneville
A Mathé laboratóriumok, amelyek egyesültek a LOR'N PACK céggel, természetes ízek és színezékek széles választékát formulálják és gyártják az élelmiszeripar számára: fagylaltok, péksütemények, cukrászati termékek, italok (sörök, szirupok, alkoholok, gyümölcslevek), e-folyadékok (e-cigarettákhoz). Virág-, fűszer-, gyümölcs- és aromás ízeink, valamint színezékeink alkalmasak vízben és zsírban oldó...
Portfólió (25)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az Étk...
Portfólió (55)
...A barack egy ízletes gyümölcs, amelyet számos alkalmazásban felhasználhatunk, az italoktól a desszertekig és cukrászati termékekig. Ez egy tagadhatatlan előny, nagyszerű választás, hogy napfényt adjon termékeinek.
Portfólió (86)
Franciaország, Merville
...mézre emlékeztető íz, édesség, ez egy nagyon kevéssé karamellizált karamell - hagyományos karamell, a standard karamell íz, amire könnyen gondolunk, gyakran használják öntetként és szószként - erős karamell, nagyon intenzív íz, amelyet keverékekben használnak a sütikben vagy a tejtermékekben, hogy jó karamell ízt érjenek el. FŐBB ALKALMAZÁSOK: - Tej desszertek - Növényi desszertek - Fagylaltok - Sütemények - Torták - Szószok - Öntetek - Cukrászati termékek...
Portfólió (7)
Franciaország, Fondettes
...A ScrapCooking® természetes aromák erős ízesítő hatással bírnak, és rendszeresen használják őket a szakemberek. A természetes étkezési aromák kifejezetten a gasztronómia számára készültek. Az aroma fokozza a torták ízét és illatát. Bármikor megtalálhatja kedvenc gyümölcsének ízét az év bármely szakában. Az aromákat használhatja tortákhoz, krémekhez, desszertekhez, makaronokhoz, csokoládékhoz vagy akár joghurthoz is.
Portfólió (16)
Franciaország, Le Sen
...Az írisz kivonatok gazdag és természetes hatásokat nyújtanak, mint a földes, fémes és púderes jegyek a prémium parfümökben. Kiválóan illeszkedik minden virágos vagy páfrányos akkordhoz. Az írisz abszolút egy vibráló, természetes térfogatot ad, nagyon gyökérszerű, eredeti, erőteljes és rendkívül tartós. Aromák Ez a termék jól illik a piros és sárga gyümölcsök aromáihoz, vad, lédús és tartós hatást kölcsönözve a kompozícióknak. Nyomokban fokozza, támogatja és kerekíti az ízt. Magasabb dózisban zöld és lila jegyeket ad. Italokban, péksüteményekben és cukrászati termékekben is felhasználható.
Portfólió (93)
Franciaország, Illkirch-Graffenstaden
...TRADICIONÁLIS ÍZEK Citrom Vanília Eper Narancs Kávé… Különleges aromás jegyek: rózsa, ibolya, lótusz, bőr, nugát, stb. Összeállítások: sárgabarack-calisson, áfonya-ibolya, alma-fahéj, karamell-sós vaj, stb. Alkalmazások: italok, tejtermékek, péksütemények, cukrászati termékek, kekszek, cukorkák, csokoládék, diétás termékek, … Minden arománkat kínáljuk folyékony vagy por formájában. A termékek vagy alkalmazások listája nem teljes. ÁRAK ÉS MINTÁK KÉRÉSRE >...
Portfólió (8)
Franciaország, Talant
...Ez a Természetes Élelmiszer Aromája, a Passion, ízesíti minden édes elkészítményét, egzotikus íze minden ízlelőbimbót elragad! A természetes élelmiszer aroma finoman kiemeli a tortáit, péksüteményeit, habjait, cukrászati termékeit, makaronjait... Ideális egy már meglévő íz fokozására az elkészítményében. Ennek a természetes aromának a folyékony formája lehetővé teszi a pontosabb adagolást. Az élelmiszer aromák használata időmegtakarítást jelent, de egyúttal a receptek ízének állandóságát is biztosítja. Referencia:ARON41 Készleten:29 Termék Méretek:30ml Liter:0.03...
Portfólió (192)
Franciaország, Prunay-Sur-Essonne
... alkalmazásról. Természetes, bio-kompatibilis és bio minősítéssel rendelkező természetes ízeket is kidolgozunk. Természetes, testreszabott és minősített ízeket hozunk létre. A nyersanyagokat a legnagyobb gondossággal választjuk ki, hogy biztosítsuk a minőséget és az élelmiszerbiztonságot. Számos alkalmazásra készítünk: alkoholos és alkoholmentes italok, forró italok, péksütemények, cukrászati...
Portfólió (20)
Franciaország, Prades-Le-Lez
... tejsavkultúrák, enzimek és természetes színezékek. A CHR HANSEN jelen van a mindennapi életében összetevői révén: enzimek és kultúrák a tej- és húsipar számára, baktériumok a borhoz, valamint természetes színezékek fagylaltokhoz, cukrászati termékekhez és italokhoz, valamint probiotikumok. Összetevőinket az élelmiszeriparban, valamint a gyógyszeriparban, táplálkozásban és mezőgazdaságban használják...
Franciaország, L'union
A CARIF S.A. vállalat a malomipari korrektorok, pékáruk, cukrászati, péksütemények és kekszek összetevőinek és javítóanyagainak gyártója, valamint pékárukhoz szükséges enzimek, speciális kenyerekhez készült keverékek és előkeverékek, cukrászati és vendéglátóipari készítmények, valamint specifikus aromák és színezékek előállítója. A CARIF S.A. innovatív összetevőket formuláz, gyárt és forgalmaz a...
Portfólió (12)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre