Franciaország, Boulogne Sur Mer
Franciaország, Descartes
... készítjük. Bio füstölt lazac 2004 óta az Ecocert által tanúsítottak vagyunk friss lazacfilére, bio egész füstölt lazacra és szeletelt bio lazacra, valamint kézzel szeletelt egész és szeletelt füstölt lazacra. Skót, ír vagy norvég lazacból készül. Kapros pácolt lazac Ez a lazac lassan pácolódik 0 °C-on, amelyhez finomra vágott kaprot adunk.
Portfólió (1)
Franciaország, Fresnes
Franciaországban, Île-de-France régióban található cég vagyunk, amely az egész Franciaország területén ellátja az éttermeket és a vendéglátókat tengeri ételekkel. -Friss és fagyasztott halak -Kagylók -Rákfélék -Feldolgozott termékek, például füstölt lazac stb. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért.
...füstölt makréla hagymával, füstölt laposhal, füstölt spratt, füstölt tőkehalfilék, füstölt tőkehal hátsó részek, füstölt fekete tőkehalfilék, rollmops, füstölt angolna, füstölt lazac oldal. Teljes választék minden élelmiszeripari szakmának megfelelő csomagolásból, nagykereskedelmi és önkiszolgáló értékesítéshez: GMS, vendéglátás, kiskereskedelem, nagykereskedők... Tengeri termékek kereskedelmi választéka. Kiskereskedelmi értékesítés a helyszínen. Értékesítés vállalati bizottságoknak, közintézményeknek, egyesületeknek, üzleti ajándékok... Hűtött szállítás az egész Franciaország területén.
Portfólió (1)
Franciaország, Rungis
... megoldásokat és prémium élelmiszereket is kidolgozott a szakemberek számára. A MASSE ház elsősorban a jó termékek iránti szenvedélyéről ismert, mint például a füstölt lazac, kaviár, hús (malac, csont nélküli malaclapocka, csont nélküli malaccomb, csonttal rendelkező malak váll, csonttal rendelkező malac hátsó láb, valamint belsőségek, mint a borjúvese és borjúmáj, marha / bárány, és egy részletesebb helyi hús- és szárnyas ajánlat, vad, szalámik, gombák és ravioli, rákok, tengeri termékek és csigák, olajok és ecetek, valamint élelmiszer.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre