...A fagyasztott kuszkusz keverékünk gondosan válogatott bio zöldségekből készült. Gazdag ízekben, ez a keverék ideális az orientális ételek elkészítéséhez.
Összes energiatartalom: 24,8 Kcal 93,3 kJ
Élelmi rost: 2,0 g
Fehérje: 1,2 g
Só: 0,04 g...
2001 óta a CORNILLÉ, a szarvasmarha eredetű melléktermékek feldolgozásának szakértője, évente 120 000 tonna nyersanyagot gyűjt össze a Nagy Nyugaton partnereitől, az AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) és BIGARD csoportok vágóhídjaitól és feldolgozó üzemektől. Ezeket a melléktermékeket zsírokká, dehidratált fehérjékké és csontlisztté alakítják át.
A CORNILLÉ úgy döntött, hogy tiszteletben tartja a ...
... nagyon gazdagok tápanyagokban: nagy mennyiségű vitamin, vas, kalcium, cink, szelén és fehérje található bennük, ami növények esetében ritka: a 8 esszenciális aminosav. 30g moringa por 300%-át jelenti a napi B2-vitamin szükségletnek, 160%-át az A-vitaminnak és 226%-át az E-vitaminnak.
...
Tartósítószerek E202, E270
Ezek az összetevők allergiás és/vagy intoleráns egyéneknél reakciókat okozhatnak.
A CROC'ELLA olajbogyók és antipasti importálója és beszállítója. De egyben egy kézműves aszalt gyümölcs gyártó is. A CROC'ELLA a Bouches-du-Rhône megyében, Marseille-ben található.
Ha további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.
Energia: 241 kJ/57 kcal
Zsír: 1.0 g
Fehérje: 12 g
Só: 1.6 g
CSOMAGOLÁS: 2.9 kg-os üveg...
.../macskája élvezze ezt a finom, egészséges és laktató yak sajtpórt.
ean13:0016027491141
Kutyaméret:5 Kg max
A la carte:Sajt
Elemzési összetevők:Bruttó fehérje 65.0%/ Bruttó zsírok 9.5%
Tehéntej:melléktermékek
Rágási szint:Rágási szint 1 - Kicsi rágó...
... ezt a szakértelmet, és nemcsak Franciaországra korlátozódik. Kutatás-fejlesztési csapata büszke arra, hogy hozzájárul a testreszabott, magas fehérjetartalmú ételek több száz receptjének tervezéséhez és forgalmazásához, amelyeket rendszeresen fogyasztanak körülbelül ötven országban.
...Az élelmiszeripar a legfontosabb iparág Franciaországban, mind a cégek, mind a munkavállalók számát tekintve. A trend az innovatív termékek felé mutat, mint például a fehérje kinyerés, a luxuscikkek, és megköveteli a folyamatosan magas termékminőséget a lehető legjobb hatékonysággal.
Az élelmiszeriparban a jogi korlátok és a vásárlói elvárások magasabbak, mint bármely más iparágban. A...