... mandulát, Prunus amygdalus var. dulcis, és a keserű mandulát, Prunus amygdalus var. amara, az utóbbi mérgezőnek számít, a cianhidrogén sav tartalma miatt. Ez egy olajos mag, azaz gazdag lipidekben, és gyakran „száraz olajos gyümölcsnek” nevezik. Ha a mandulát éretlenül szedik le, a héja még zöld, a híres mandula zöld. Így a zöld és friss mandulák puha és tejszerű húsúak, finom ízűek. Franciaországban júniusban és júliusban szedik őket.
Ean13:3701511707293
Referencia:AmandeBioEffiléeFrance1...
...Schiacciata olajbogyó üveg Olajbogyók Olaszország CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur
CROC’ELLA bemutatja ezeket a finom olajbogyókat, a Schiacciata olajbogyókat, amelyeket szeletelt paprikával, fokhagymával, petrezselyemmel, oregánóval és chilivel készítenek.
A Schiacciata olajbogyók kaphatók 2,9 kg-os üvegben, valamint mini formátumban, 290 g-os üvegben, 12 üveg kiszerelésben...
...
Zsírok 2.7 g
amelyből telített zsírsavak 1.4 g
Szénhidrátok 66.3 g
amelyből cukrok 40.8 g
Fehérjék 4.7 g
Só 0.2 g
Minimális eltarthatósági idő 4 hónap a gyártástól számítva.
Kézműves, nem szeletelt mézeskalács a puhaság megőrzése érdekében.
Finom íz a gesztenyemézből, hajdinából és a Közép-Franciaország virágaiból.
Az összetevők (méz, lisztek, tojás és vaj) a LoiretCher régióból származnak.
Rostforrás, alacsony zsírtartalommal.
Még a forma is a mi megyénkben készült.