• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • cooked salami

A keresés eredménye

Cooked salami - Gyártó Termelő - Franciaország

FranciaországGyártó/termelő
  1. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. SARL RINJONNEAU & FILS

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A SARL RINJONNEAU & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Szalámi, kolbász és virsli, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, és producers of dry-cured salamis. Székhelye Carpentras, Franciaország.

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A JOKO GASTRONOMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gasztronómia - különlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Kézműipar, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, és dressed game products. Székhelye Lyon, Franciaország.

  4. LE BATISTOU SA

    Franciaország

    A LE BATISTOU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, salami, parma ham trade, és dry sausage. Székhelye Saint-André-Le-Puy, Franciaország.

  5. HENRI RAFFIN

    Franciaország

    A HENRI RAFFIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, salami, raw ham, sausages, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye LA ROCHETTE, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. CHARCUTERIE FASSIER

    Franciaország

    A CHARCUTERIE FASSIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is salami, és wholesale of dressed pork products. Székhelye Vibraye, Franciaország.

  2. SACOR

    Franciaország

    A SACOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, és salami. Székhelye Villefranche De Rouergue, Franciaország.