• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • sweet-cured ham

A keresés eredménye

Sweet-cured ham - Gyártó Termelő - Franciaország

FranciaországGyártó/termelő
  1. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A JOKO GASTRONOMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gasztronómia - különlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Kézműipar, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, és dressed game products. Székhelye Lyon, Franciaország.

  3. MAISON BRIAU

    Franciaország

  4. HENRI RAFFIN

    Franciaország

    A HENRI RAFFIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, salami, raw ham, sausages, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye LA ROCHETTE, Franciaország.

  5. OBERTI

    Franciaország

    A OBERTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Sonka. Székhelye Lacaune, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. MAISON DIDIER

    Franciaország

  2. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS G. BORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, ham, és sausages. Székhelye Plaisance, Franciaország.

  3. SACOR

    Franciaország

    A SACOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, és salami. Székhelye Villefranche De Rouergue, Franciaország.

  4. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Franciaország

    A SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Sonka. Székhelye Saint Amour, Franciaország.

  5. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Franciaország

    A SA SALAISONS PYRENEENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Pácoló eszközök, Sonka, Pácoló eszközök, és mountain ham. Székhelye Ibos, Franciaország.

  1. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Franciaország

    A SA SALAISONS DU LACAUNAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  2. CANTAL SALAISONS TEIL

    Franciaország

    A CANTAL SALAISONS TEIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és ham export. Székhelye Aurillac Cedex, Franciaország.

  1. MAISON VOISINE

    Franciaország

    A MAISON VOISINE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Traditional cheese, Kolbász- és szalámikonzervek, raw ham, és fresh butchered products. Székhelye Auros, Franciaország.

  2. CHEVALLIER SA

    Franciaország

    A CHEVALLIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, és Sonka. Székhelye Sauveterre De Bearn, Franciaország.

  3. MAS SA

    Franciaország

    A MAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, dressed pork products, ham factories, Húspástétomok, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Le Rouget, Franciaország.

  4. EUROSALAISON

    Franciaország

  5. SALAISONS LABORIE FILS

    Franciaország

    A SALAISONS LABORIE FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, dressed pork products, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Húspástétomok. Székhelye Parlan, Franciaország.

  6. LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE

    Franciaország

    A LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, és Sonka. Székhelye Arzacq Arraziguet, Franciaország.

  7. MAISON ALPIN

    Franciaország

    A MAISON ALPIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dressed pork products, és cooked ham trade. Székhelye Amancy, Franciaország.

  8. LE BATISTOU SA

    Franciaország

    A LE BATISTOU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, salami, parma ham trade, és dry sausage. Székhelye Saint-André-Le-Puy, Franciaország.