...300g és 60g-os tubusok Guérande-i fleur de sel sóval készült karamell vajjal.
És mi van benne?
Guérande-i fleur de sel sóval készült vajkaramell (glükóz-fruktóz szirup, cukor, édesített sűrített tej, tejszín, édes vaj, Guérande-i fleur de sel só, Guérande-i só, víz), stabilizátor: pektin.
Allergének a nagyító alatt
Tej.
Jól tárolni nem nehéz
A Régilait Karamell Vaj Só 15 hónapig eltartható a felbontás előtt, és 1 hónapig a felbontás után, szobahőmérsékleten.
Műanyag tubus, kupak: háztartási hulladékkal együtt kidobandó.
Üdvözöljük a DISTRAZUR-nál, az Ön finom élelmiszerek nagykereskedőjénél. Több mint 25 éve szolgáljuk ki a hagyományos kereskedelmet azzal a folyamatos törekvéssel, hogy minőségi termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és eltérnek a nagykereskedelmi forgalomtól. Márkánk, a "Les Saveurs du Clavon", elnyeri a legigényesebb ínyencek tetszését. Könnyen azonosítható, és ízletes,...
... Guérande sóval, 200 g-os tasakban, karton aljjal, nugátcsomagolásokkal.
Összetevők: Cukor, Glükóz szirup, Méz, Mandula, Sózott vaj karamell (8,7%), Porcukor, Burgonyakeményítő, Kovásztalan kenyér (víz, olívaolaj, liszt), Tojásfehérje, Természetes vanília kivonat.
Gyártási módszer: A mézet és a glükóz szirupot egy üstben főzik, majd tojásfehérjét adnak hozzá, ezt követi a főzött cukor, vanília, mandula és karamell.
Allergének: Mandula, Tojás, lehetséges nyomok fára való diófélékből.
Minden nugátunk garantáltan GLUTÉNMENTES.
... színt egyaránt adnak.
Ha az íz hozzájárulása a kész élelmiszerhez bizonyított, a megégett cukrot a következőképpen címkézik: „karamell (glükóz szirup, víz, cukor) vagy (cukor, víz)”. Ha csak színt ad, a címkézés a következő lesz: „színezék: E150a”.