• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • dairy product

A keresés eredménye

Dairy product

FranciaországLille és Nord-Pas-de-CalaisGyártó/termelő
  1. PROJEFI

    Franciaország

    A PROJEFI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejpor és sűrített tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Arras, Franciaország.

  2. FROMAGES SERVICE

    Franciaország

    A FROMAGES SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajt, és Sajt. Székhelye Campigneulles Les Grandes, Franciaország.

  3. CIE ASS NORD EST LAIT INDUST

    Franciaország

    A CIE ASS NORD EST LAIT INDUST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Székhelye Petit Fayt, Franciaország.

  4. COOP LAITIERE ARTOIS FLANDRE

    Franciaország

    A COOP LAITIERE ARTOIS FLANDRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Székhelye Arras, Franciaország.

  5. SOCIETE MDCATS

    Franciaország

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. GAEC DE LA VOIE FERREE

    Franciaország

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    The company Sethness Roquette has specialized in manufacturing caramels used in a variety of forms (liquid, paste, powder and flakes) for small agri-food trades and industries since 1880. Sethness Roquette has expanded to become the leading caramel producer with global presence thanks to its four production sites. SPECIALITY CARAMELS: Speciality caramels include a wide assortment of caramels, ranging from milk caramel, salted butter caramel, to vegan and low-sugar caramel. These caramels, that come in paste or flake form, offer a texture and taste that are unique to each product. Various ingredients can be used (honey, milk, cream, chocolate, butter, vegetable fats, and so on). CARAMEL COLOURINGS: Caramel colors are the most heavily used colourings in the agri-food industry. Caramel colourings are renowned for their quality, and offer different soluble solutions for every application to standardize the colour. BURNT SUGARS : Burnt sugars come in liquid or powder form, and are caramelized sugars that add caramel taste and/or colour to food products. AROMATIC CARAMELS: Aromatic caramels are produced using controlled action of heat on food-grade sugars. Coming in liquid or solid form, they provide a more or less pronounced caramel taste depending on the end requirement. We produce caramels of the honey, traditional or strong flavours by varying the cooking time.