Franciaország, Ascain
...Halal marhahús kolbász, kézműves módon készült Andalúziában. Szárítás és érlelés a hegyek szélének hatására. Eladás darabonként / kartononként / raklaponként...
Portfólió (4)
Franciaország, Laissac
...A 100% Aveyron-i ajándékcsomag. A csomag tartalmaz: 3 Popine felvágott (a következők közül: kolbász, coppa, lonzo, sonkás dió vagy szárított Aubrac marhahús) és egy üveg vörösbor Marcillac Exception (Languedoc). A csomag fekete dobozban vagy kraft bőröndben kerül bemutatásra a rendelkezésre állástól függően. A Popine-ok: Nitritmentes felvágott, szeletelve és vákuumzárva egy 100%-ban...
Portfólió (29)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
Franciaország, Malataverne
...Javasoljuk, hogy egy Grignan les Adhémar vörösbort szolgáljon fel egy marhahúsos Parmentier pitével. Zöldborsos kacsazsírral. Pácolt dámszarvas sült. Füstölt kolbász lencsével. Marhahús tartár. Zöldborsos kacsaterin. Chili con carne. A Grignan les Adhémar vörösbor Franciaországban, a Rhône-völgyben készül. Ajánlott 14 és 15 °C közötti hőmérsékleten felszolgálni.
Portfólió (188)
Franciaország, Rillieux La Pape
... Patrimoniam egy szigorú minőségi folyamat részeként működik, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyeket a legnagyobb gondossággal készítenek, régi hagyományos receptek szerint. Az excellence megosztása érdekében a legnemesebb sertés- és marhahús darabokat szigorúan válogatjuk és választjuk ki. A fűszerezések egyedi készítmények és teljesen kézzel készült keverékek eredményei. Gyártó laboratóriumunk...
Franciaország, LE THILLAY
A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES társaságot 1992-ben alapították, és kelet-európai élelmiszereket gyárt és importál. Az ősi hagyományos felvágottakra specializálódtunk, vegyi anyagok nélkül, valamint tésztalapok (kore-yufka) készítésére, ami a réteslap egyik fajtája. A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES emellett mindenféle élelmiszert importál és forgalmaz a Balkán országokból: Minas kávé, ajvar, lutenica, savanyú káposzta, grillezett paprika, Vegeta, Argeta… Csirke szalámi, marhahús kolbász, füstölt sertésszűz, füstölt marhahús, levesek, sajtok, feta, különféle kekszek…...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre