Franciaország, Baie-Mahault
...Fedezze fel újra a hagyományt prémium sózott tőkehalunkkal, amely tökéletes ikonikus receptekhez, mint a bacalhau. Szilárd és ízletes húsa igazi élvezet az autentikus ízek kedvelőinek.
Portfólió (51)
Franciaország, Sète
...Sózott tőkehal a bőrén sütve vagy Chiquetaille de morue: tipikus étel az Antillákról főételként, burgonyasalátával tálalva, ez kötelező!
Portfólió (42)
...Füstölt fekete tőkehal falatok / Füstölt tőkehal filé falatok / Füstölt tőkehal filé falatok paradicsommal és bazsalikommal / Füstölt tőkehal filé falatok thai pácolással / Füstölt tőkehal filé falatok válogatása / thai / Paradicsom-bazsalikom.
Portfólió (1)
Franciaország, Paris
...Üdvözöljük, Mi egy import/export cég vagyunk, amely az élelmiszeriparra specializálódott, sózott hal, tőkehal (Colin, Makayabu, Bacalhau, Julienne, Ambassade...), rizs, csirke, olaj stb. Világszerte exportálunk. Nagyon nagy mennyiségeket tudunk biztosítani az Ön igényei szerint. Szállítási határidőnk 7-30 nap.
Franciaország, Descartes
A Loire-völgy kastélyainak szívében, Touraine-ben található Moulin du Couvent egyedi igények szerint nyers halakat alakít át füstölt termékekké: lazac, Loire-i angolna, füstölt tőkehal, laposhal, kardhal, tonhal, marlin, tőkehal ikra, tokhal, pisztráng, bélcarp... Széleskörű csomagolási lehetőségeket kínálunk: egész füstölt lazac, rövid szeletelés (tálalásra), szeletek méretezése kérésre: 20, 30, 40, 50, 60 vagy 70 g, teljes hosszában szeletelés kanapék készítéséhez, •különleges vágás: csík, kocka stb.
Portfólió (1)
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre