16 éve a champenoise földek művelésével foglalkozva, 2015 óta tésztagyártók lettünk a Les Nominettes márkánkkal. Tésztáinkat helyben termesztett puha és kemény búzából készítjük, fenntartható mezőgazdaságból származnak. A Les Nominettes egy 100%-ban helyi termék, amely a egyszerűség kiválóságát hangsúlyozza. Gyártó műhelyünk a Reims-hegység lábánál található. A tésztáink minőségének megőrzése érde...
...Összetevők: 100% Puha búzaliszt és víz
Főzés: maximum 4-6 perc
Tárolás: száraz és mérsékelt helyen.
4 Forma: Penne, Csavarok, Kagylók és Curvi Rigati
Allergén: Glutén
Tészta: 500g...
... fogja szeretni gemilli formájú tésztáinkat! A lágyan ropogós textúra érdekében válassza az al dente főzést.
Használati tanácsok: forralja fel a vizet, gyors főzés 3/4 percig, amely megőrzi a tápanyagok minőségét, tálalja hidegen vagy melegen.
Tárolás: zárt edényben, száraz helyen, fénytől védve.
Hozzávalók: ősi búzaliszt, kenderliszt, víz
Tartalom: 250g-tól 2,5kg-ig
Csomagolás 10 darabos...
...)
Tartósítás: Száraz, hűvös helyen tárolandó
Tápanyagtartalom 100 g-ra vonatkoztatva:
Energia: 2241 kJ (537 kcal)
Zsírok: 34 g
Telített zsírsavak: 5,7 g
Szénhidrátok: 52 g
amelyből Cukrok: 30 g
Fehérjék: 5,3 g
Só: 0,30 g...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.