Franciaország, Sarrola-Carcopino
...A vaddisznó kolbász sertéshúsból készül, amely legalább 1 hónapig érlelődik. Minden darab súlya körülbelül 250g, hossza 20cm. Csomagolás: 5kg-os karton, körülbelül 25 darab Tárolás: maximum 18°C Minőségmegőrzési idő: 95 nap...
Portfólió (8)
Franciaország, Carpentras
...Fedezze fel a 2023-as Világkolbász versenyen díjat nyert termékeinket. ARANYÉRME Provence-i fűszeres szárazkolbász EZÜSTÉRME Tiszta sertéshúsból készült szárazkolbász EZÜSTÉRME Száraz kolbász EZÜSTÉRME Édes chorizo Kis plusz: Egy tökéletes doboz, hogy változatos ízeket és aromákat kínáljon, és garantáltan függővé tesz! UGS:2200056000000-1 Súly:1,2 kg Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra...
Portfólió (16)
Franciaország, Laissac
...Célunk: visszaadni a kolbásznak a francia gasztronómia jelképének méltóságát! Ez a kézműves kolbász a Laissac-i hentesműhelyünkben készül, az Aveyron régióban. Csak 3 összetevőből áll: sertéshús, Guérande só és kambodzsai Kampot IGP bors. Ez a szárított hús 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. Tökéletesen illik a coppához, lonzóhoz, kolbászhoz, szárított marhahúshoz és sonkás dióhoz, hogy...
Portfólió (29)
Franciaország, Castelnaudary
...Száraz kolbász 100% házi készítésű Hozzávalók: Sertéshús, természetes bél, só, bors, dextóz, stabilizáló E450, nátrium-difoszfát, antioxidáns E316, nátrium-aritorbát, tartósítószer E252, kálium-nitrát, erjesztők, Laktóz. 27.80€/kg Minimum 300g nettó termék.
Portfólió (37)
Franciaország, Auros
2002-ben alapították a MAISON VOISINE-t, amely egy családi vállalkozás. Mi vagyunk a helyi kézműves termékek gyártói és nagykereskedői Aquitaine-ben. A MAISON VOISINE-t azért alapították, hogy létrehozzanak egy helyi és regionális elosztási eszközt, megfelelő hűtési berendezésekkel. A cég közvetlen szállítást kínál ügyfeleinknek, akik hentesek, felvágott árusok és élelmiszerboltok. Több generációs...
Portfólió (31)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája. A SONKÁK Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják, tisz...
Azonos termékek
Auvergne-i kolbászok
Auvergne-i kolbászok
Portfólió (1)
Franciaország, La Fouillade
...A disznó konyhájának elengedhetetlen figurája, a Ferme de la Rousse bio száraz sertéshurka a vastagsága és hossza alapján különbözik a szalámitól. Fogyassza vékony szeletekben önállóan vagy kenyérrel. Súly: 200g...
Portfólió (11)
Franciaország, LA ROCHETTE
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
Portfólió (1)
Franciaország, Lyon
Franciaország, Malataverne
... (Appellation d'Origine Contrôlée) és európai AOP (Appellation d'Origine Protégée) címkével rendelkezik. Íme egy menüajánlat, amelynek minden fogása tökéletesen illik a Graves rouge-hoz: Előételek - Lormont gratton - Tricandilles - Húsvéti pástétom - Nyúl pástétom Gisors módra - Roquefort kolbász Főételek - Bordói vargányás serpenyő - Csiperkegombás omlett - Masséna lágy tojás - Erdő ízű tojásrántotta - Tojás buggyantva, zavar nélkül Főételek...
Portfólió (188)
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
1993-ban alapították a Maison Mayté-t, amely egy hagyományos baszk húsüzem. A Maison széles választékát kínálja a Baszkföldön készült száraz felvágottaknak: sonkák, kolbászok, száraz virslik, lapos vagy tekert hasaaljak, chorizók, száraz lomók... A Maison emellett kínálja kacsából készült specialitásait is (libamáj, mellfilék, konfitált húsok, rillettek, libamáj pástétom), sertésből (baszk...
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Ivry Sur Seine
... sózva, a boutargue 6 hónapig eltartható szárazon vagy hűvösen (+6-8 °C). A tenger terméke, a boutargue vagy poutargue „megénekli” az aperitifjeit. Aperitifként egy szép tányér szeletelt darab; a legegyszerűbb, ha a viasz védelmét meghagyjuk. Jó kenyérrel, blinivel vagy natúr ropogós keksszel, vagy egyszerűen csak önmagában! A boutargue erőteljes, sós és jódos íze szívesen párosul egy vodka típusú alkohollal, vagy füge pálinkával (ajánlott a Boukha Bokobsa!), vagy száraz fehérborral, pastisszal, pezsgővel, de vörösborral nem.
Franciaország, Arnouville Les Gonesse
... fejleszti és megvalósítja az Ön gyártásához megfelelő technológiai folyamatokat: sertéshúsipari termékek (főtt sonka, szalonnák, pástétomok és egyéb termékek), száraz húsipari termékek (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), pácolt termékek, feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggets), sült és füstölt csirkék, tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok és egyéb termékek).
Franciaország, Ramillies
Fűszerellátók csirke fűszerek, mexikói fűszerek, merguez fűszerek, kolbászhús fűszerek színezékekkel vagy anélkül, barbecue kolbász fűszerek, pástétom fűszerek, száraz kolbász fűszerek, fokhagymás kolbász fűszerek, adalékanyagok sonkához. Csomagoló tálcák beszállítói cateringhez alumíniumból, műanyag tálcák, evőeszközök, élelmiszeripari tisztítószerek. Élelmiszeripari baktériumölők.
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Besné
Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbász természetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.
Franciaország, Barbentane
Hét generáció óta kézműves húsipari termékeket gyártunk. Húsipari termékeinket hetente kézműves módon készítjük, hogy garantáljuk termékeink frissességét. Tartósítószerek és színezékek nélkül, ezek a termékek a régiónk ízeit kínálják. Száraz húsipari termékek: bika kolbász, tekert hasaalja.....stb. Főtt húsipari termékek: fejhús, andouillettes, caillettes, stb. Grilléink: andouillettes, kolbászok (chili, bárány mentával, bazsalikom stb.)...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre