• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • be cook

A keresés eredménye

Be cook

FranciaországToulouse és Midi-Pyrénées
  1. MAISON TECHNEB

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A MAISON TECHNEB, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Formatervezett bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakmai bútor, Bútorzat szálloda-szobákhoz, Lakásbútorok, Kerti bútorok és kerti díszek, Kortárs bútorok, Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, Kisbútorok, Asztalok és székek, és Álló- és asztali lámpák (standard). Székhelye Toulouse, Franciaország.

  2. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  4. LES DELICES D AUZAN

    Franciaország

    A LES DELICES D AUZAN, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Castelnau D Auzan, Franciaország.

  5. CALMON SARL

    Franciaország

    A CALMON SARL, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Vayrac, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SOCIETE SERRES COMPAGNIE

    Franciaország

    A SOCIETE SERRES COMPAGNIE, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Alban, Franciaország.

  2. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Franciaország

    A SA SALAISONS DU LACAUNAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  3. SARL DU HAUT DADOU

    Franciaország

  4. OBERTI

    Franciaország

    A OBERTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Sonka. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  5. STE FAREOU

    Franciaország

  1. BOUSQUET BOUSSAC BRIGITTE

    Franciaország

  2. LE GOURMET BAROUSSAIS

    Franciaország

  1. GERS INDUSTRIE ALIMENTAIRES

    Franciaország

  2. SOC EXPLOIT DES ETS BERGE

    Franciaország

  3. TRUFAROME

    Franciaország

  4. SODIBEK

    Franciaország

    A SODIBEK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Tarbes, Franciaország.

  5. JEROME CHAULET ALIMENTAIRE

    Franciaország

    A JEROME CHAULET ALIMENTAIRE, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Revel, Franciaország.

  6. SAJOUS ET FILS

    Franciaország

  7. ETABLISSEMENTS VAYSSE

    Franciaország

  8. STE FONTALBAT MAZARS CHARCUTERIE DU CAUSSE

    Franciaország

    A STE FONTALBAT MAZARS CHARCUTERIE DU CAUSSE, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Montsalès, Franciaország.

  1. SOC EXPLOIT BOUCHERIE CHARCUT SUSPENE

    Franciaország

  2. ETABLISSEMENTS ALAIN TARBE

    Franciaország

  3. HENRI PERE BOUCHERIE CHARCUTERIE

    Franciaország

  4. FINE LAME

    Franciaország

  5. TRANCHAGE DE LA JASSE

    Franciaország

  6. MAISON MILHAU

    Franciaország

    A MAISON MILHAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, Húspástétomok, és food ingredients for salted meats. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  7. PATRICK BRETON DISTRIBUTION SARL

    Franciaország

    A PATRICK BRETON DISTRIBUTION SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Olemps, Franciaország.

  8. SAS MICOULEAU

    Franciaország

    A SAS MICOULEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Libamáj, Húspástétomok, Libamáj, és suppliers of cassoulet. Székhelye Beaumont De Lomagne, Franciaország.

  9. SARL PAGAN ET FILS-LAHAGE FOIES GRAS

    Franciaország

  10. CHARCUTERIE ROUCH

    Franciaország

    A CHARCUTERIE ROUCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Libamáj, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Libamáj. Székhelye Foix, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes