• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • deli meats

A keresés eredménye

Deli meats

FranciaországToulouse és Midi-Pyrénées
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. MAISON GARCIA

    Franciaország

    A MAISON GARCIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és deli meats. Székhelye Villeneuve Les Bouloc, Franciaország.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Franciaország

    A STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, preserved foodstuffs, és Húspástétomok. Székhelye Castres, Franciaország.

  5. CHARCUTERIE COMMENGES

    Franciaország

    A CHARCUTERIE COMMENGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, dressed pork products, és regional salamis. Székhelye Pamiers, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SAS SAMARAN

    Franciaország

    A SAS SAMARAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, deli meats, és AOC label wines. Székhelye Toulouse, Franciaország.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Franciaország

    A CHARCUTERIE ADER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, dressed pork products, és items for caterers. Székhelye Trie Sur Baise, Franciaország.

  3. MAISON MILHAU

    Franciaország

    A MAISON MILHAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, Húspástétomok, és food ingredients for salted meats. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Franciaország

    A ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, beef cold cuts, dressed pork products, és wholesale of dressed pork products. Székhelye Saint-Lizier, Franciaország.

  5. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS G. BORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, ham, és sausages. Székhelye Plaisance, Franciaország.