• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • pork

A keresés eredménye

Pork

FranciaországToulouse és Midi-PyrénéesGyártó/termelő
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. MAISON CONQUET

    Franciaország

    A MAISON CONQUET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butcher's shop, beef, veal, és pork. Székhelye Laguiole, Franciaország.

  3. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  4. ROGER VIDAL SARL

    Franciaország

    A ROGER VIDAL SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of pâtés, és suppliers of terrines. Székhelye Saint-Jean Du Bruel, Franciaország.

  5. SACOR

    Franciaország

    A SACOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, és salami. Székhelye Villefranche De Rouergue, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. MAISON GARCIA

    Franciaország

    A MAISON GARCIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és deli meats. Székhelye Villeneuve Les Bouloc, Franciaország.

  2. CHARCUTERIE COMMENGES

    Franciaország

    A CHARCUTERIE COMMENGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, dressed pork products, és regional salamis. Székhelye Pamiers, Franciaország.

  3. CHARCUTERIE ADER

    Franciaország

    A CHARCUTERIE ADER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, dressed pork products, és items for caterers. Székhelye Trie Sur Baise, Franciaország.

  4. SA SEIGNEURIE & FILS

    Franciaország

    A SA SEIGNEURIE & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, wholesale of dressed pork products, Húspástétomok, és fresh butchered products. Székhelye Fonsorbes, Franciaország.

  5. ETABLISSEMENTS CANCE

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS CANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Villeneuve, Franciaország.