• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • tinned meats

A keresés eredménye

Tinned meats

FranciaországToulouse és Midi-PyrénéesGyártó/termelő
  1. SAS LE REVELOIS

    Franciaország

    A SAS LE REVELOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Húskonzervek, Preserves, és Whole block duck foie gras. Székhelye Revel, Franciaország.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS CANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Villeneuve, Franciaország.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Franciaország

    A ROGER VIDAL SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of pâtés, és suppliers of terrines. Székhelye Saint-Jean Du Bruel, Franciaország.

  4. MAISON GARCIA

    Franciaország

    A MAISON GARCIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és deli meats. Székhelye Villeneuve Les Bouloc, Franciaország.

  5. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.