• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • meat cuts

A keresés eredménye

Meat cuts

FranciaországToulouse és Midi-Pyrénées
  1. BOUSQUET VIANDE

    Franciaország

    A BOUSQUET VIANDE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Hús- és hentesáruk, Juh - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Hús- és hentesáruk, beef, és Juh - Hentesáru. Székhelye Luc La Primaube, Franciaország.

  2. BOUSQUET A. SARL

    Franciaország

    A BOUSQUET A. SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, Feldarabolt hús, wholesale meats, és machines for cutting and slicing meats. Székhelye Luc La Primaube, Franciaország.

  3. CODEVIA

    Franciaország

  4. VIANDAGRI

    Franciaország

  5. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.