A LA CAILLE DES VOSGES egy francia cég, amely a fürjek tenyésztésére specializálódott a Vosges-ban. Már közel 50 éve a családi vállalkozás a jólétre és a minőségre helyezi a hangsúlyt. A fürjek a helyszínen születnek, nevelkednek, vágnak és dolgoznak fel. A cég helyi növényi takarmányokat használ, és előnyben részesíti a fenntartható gyakorlatokat. Szakértelmünk egyrészt az állatok kiválasztásában...
Az MVO Distribution, 2002 óta mindenféle hús kereskedője, rendkívül versenyképes árakon kínálja a következő húsokat: DISZNÓ / MARHA / BAROMFI / BORJÚ / VAD / BÁRÁNY / JUH / KACSA / LÚD / VADDISZNÓ / SZARVAS / SZAMÁR HÚS ...
Közvetlenül tárgyalunk partnereinkkel, a Franciaországban és az EU-ban működő vágóhidakkal és feldolgozókkal, hogy különösen versenyképes árakat biztosítsunk, ezzel maximális ...
...Tengeri termék: Fagyasztott vad dorádatartár - 300G - Hagyományos halászat - A fagyasztott vad rózsaszín dorádát hagyományos, fenntartható horgászattal nyerik, figyelembe véve a halászati tilalmakat és a szaporodási időszakokat. Az ízletes és szilárd hús kézzel, késsel filézve és vákuumcsomagolva, 300G-os tasakban kerül forgalomba. A fagyasztás garantálja ennek a nyers halnak a biztonságos egészségügyi állapotát. Minden csomagunkat kontrollált hőmérsékleten szállítjuk, a minőség olyan érték, amellyel a Caudalie Ház nem alkuszik!
... baromfi, szabadon tartott Gers-i baromfi, farmos és piros címkés baromfi, biobaromfi, hagyományos farmos baromfi. Halal baromfi: A Courtin-Hervouet cég halal baromfit és termékeket forgalmaz. Teljes választékot kínálunk standard baromfiból és halal termékekből, az Ön igényeihez igazított csomagolásokkal és a nagy mennyiségek kezelésének lehetőségével. A COURTIN HERVOUET Galíciai hús nagykereskedője Rungisban. Kapcsolat: 01 41 73 09 80 vagy e-mail: contact@courtinhervouet.com.
...Fedezze fel a világ borsával készült libamáj termékeinket. Egész kacsamáj timut borssal (Nepálból származik, savanykás ízekkel), kacsamáj Madagaszkári borssal (egy erőteljes vad bors), lúd máj Sarawak borssal (Malajziából származik).
...Bouche
koncentrált gyümölcs és szép frissesség, amely finom fűszeres jegyeknek köszönhető
Étel-ital párosítás: felvágottak, vörös hús, vad, préselt vagy lágy sajt
Borászat: A kézi szüret után a bort kis hordókba helyezik, amelyek lehetővé teszik az üledék gyors leülepedését és a mikro-oxigénzációt. Ezek a tényezők a tanninok finomításához vezetnek, és egy tipikus bor születik a nevezésből, a...
EUROVOLAILLES: baromfi- és vadkereskedő Rungisban. Vad: szarvas, őz, vaddisznó és dámszarvas. Kisvad: réce, mezei nyúl, fácán. Specialitások: szószos baromfi, grillezett baromfi, tanyasi baromfik és Label Rouge vágások, tanyasi csirkék Franciaország minden tájáról, pulykák, kacsamell, kiskacsák, galambok, sült (sült grillezve és sült főzve). Az EUROVOLAILLES-nál a malac és annak vágása is...
... megoldásokat és prémium élelmiszereket is kidolgozott a szakemberek számára. A MASSE ház elsősorban a jó termékek iránti szenvedélyéről ismert, mint például a füstölt lazac, kaviár, hús (malac, csont nélküli malaclapocka, csont nélküli malaccomb, csonttal rendelkező malak váll, csonttal rendelkező malac hátsó láb, valamint belsőségek, mint a borjúvese és borjúmáj, marha / bárány, és egy részletesebb helyi hús- és szárnyas ajánlat, vad, szalámik, gombák és ravioli, rákok, tengeri termékek és csigák, olajok és ecetek, valamint élelmiszer.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.