...Szabadítsd fel az ízek fúzióját! Az ELLADIA balzsamecet glazúr nem csupán egy fűszer - ez egy kulináris szimfónia. Csepegtess, márts, és kápráztasd el ételeidet egy gazdag, pikáns ízrobbanással. Emeld a ízélményed minden cseppjével.
ingrediens: bor ecet, koncentrált must, cukor, módosított keményítő, ammónia karamell, tartalmaz kén-dioxidot...
... szabványoknak
• Széles választék a krétai táplálkozási kultúrát képviselő termékekből, azaz a mediterrán étrendből
• Online szolgáltatások
• Áruk biztosítása szupermarketeknek, delikáteszeknek, gourmet boltoknak stb.
• Egyéb kiválasztott görög márkák és exkluzív magáncímkék ellátása
• Tömegtermelésű olíva TERMÉKEK
Bio olívaolaj, extra szűz olívaolaj, olívabogyók, tengeri só, szárított paradicsom, hagyományos édességek, méz, borok, italok, ecet (balzsamecet), fűszerek, olívaolajból készült kozmetikumok, feta sajt.
...borok, italok, balzsamecet és egyéb ecetek, fűszerek, olívaolajból készült kozmetikumok. A nemzetközi olívaolaj kereskedelemben és piacon eltöltött sikeres időszak után a Stelman Trade Kft. a jövő felé lép, bővítve elérhetőségét, hogy több magas hozzáadott értékű terméket és szolgáltatást kínáljon.
A Stafylos cég egy tisztán görög vállalat, amely ecet, balzsamecet és balzsamecet krémek gyártásával és exportjával foglalkozik, különböző ízekben. Látásmódunk a szeretetre és szenvedélyre épült, amit csinálunk, és a legjobb gyártási módszerekkel kombinálva képesek voltunk garantálni termékeink minőségét és tápértékét. Termékeink mind autentikus görög összetevőkből készülnek, hogy megkínálhassuk Önnek Görögország saját ízét.
...balzsamecet szósz, cukrászati alapanyagok (zselé/gyümölcs bevonatok, gyümölcsök, tükör) mind hőállóak 220 Celsius fokig. Gyümölcslekvárok tartósítószerek nélkül, akár asztali, akár édességek töltelékeként, vagy hőálló, pici-furhoz alkalmasak. A ΣΚΟ A.E. ipar a hagyományra és a családi jellegére épít, mindig a gondosan megtervezett minőséget és a lehető legjobb ügyfélszolgálatot tartva zászlaján, exporttevékenységgel több mint 50 országba.