Az ipari konyhai berendezések professzionális konyhai eszközök, amelyeket éttermek, szállodák, kórházak és más nagy étkezési szolgáltatók használnak. Ezek a berendezések nagy mennyiségű étel előállítására lettek tervezve, és tartósság, hatékonyság és higiéniai szabványok szerint készülnek. Az ipari konyhai berendezések közé tartoznak a főzőegységek, sütők, grillek, fritőzök, hűtőszekrények, fagyas...
Portfólió (6)
... hűtőberendezéseket is, mint például professzionális fagyasztók, hűtött vitrinák, hűtőkamrák és hűtőszekrények. Ne feledkezzünk meg a professzionális konyhák számára készült előkészítő eszközökről sem, mint például zöldségvágók, tésztakészítők, hús- és péksütemény-előkészítők. Termékeink ideálisak éttermek, snack bárok, gyorséttermek, pékségek, cukrászdák, kávézók, bárok, szállodák és menzák számára.