...Hagyma por kivonat 5% Kvercetin; Hagyma por kivonat 2% Allicin; Hagyma vízben oldódó por kivonat; Hagyma por kivonat 15% Kvercetin-dihidrát
Minőség: élelmiszeripari
Feldolgozott növényi rész: Gumó
Kivonószer: Etanol és víz
Hordozóanyag: Maltodextrin
Tudományos név: Allium Cepa L
Termékeinket nagykereskedelmi mennyiségben értékesítjük. A legtöbb termékünknél minimum 25 kg megrendelési mennyiség...
...Vörös Nap (Allium Cepa var. Aggregatum) hagyma vetőgumó, CE tanúsítvánnyal, holland eredetű, rózsaszín húsú, kerek típus. Ez egy nagyon termékeny és ellenálló fajta, kiváló ízminőséggel. A hozam jelentős. A hagymák 25 kg-os zsákokban vannak csomagolva. Más csomagolási lehetőségek kérésre elérhetők.
...A hagyma rejtélyes eredete
A hagyma (Allium cepa), vagy kerti hagyma, Dél-Hollandia és Flandria területén gyakran nevezik ajónak vagy júinnak, Észak-Hollandia területén pedig siepelnek, a nárciszfélék családjába tartozó növény. A növény eredete nem világos, de valószínűleg Közép-Ázsiából származik, bár ott soha nem találtak vad példányokat.
Termelési folyamat, Betakarítás vagy Feldolgozás Sült...
...A hagyma latin neve Allium Cepa, az Amaryllidaceae családba tartozik. A FRDP biológiai hagyma termesztési láncokat alakít ki. A hagymák izzói zöldségként és fűszerként is felhasználhatók. A gyárba érkezéskor a friss biológiai hagymákat megmossák, hámozzák, felvágják, grillezik, majd IQF fagyasztják.
Összes energiatartalom: 29 Kcal 124 kJ
Élelmi rost: 1,9 g
Fehérjék: 1,1 g
Só: Nyomok...
A Herbiolys Laboratoire 2004-ben alakult botanikusok, etnobotanikusok és a növényi világ iránt szenvedélyes gyűjtők találkozásából. A francia flórából származó biológiai friss növényi kivonatok szakértőjeként a laboratórium már a kezdetektől egy eredeti termelési módot választott: a gyűjtő-gyártó partnerek által betakarított növényeket közvetlenül a gyűjtés helyszínén áztatják, hogy megőrizzék min...