• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ham sliced

A keresés eredménye

Ham sliced - Import export

  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    Húsok, húsipari termékek és sajtfélék pontos adagsúlyú szeletelésétől a csomagolásukig a Weber Maschinenbau az egyik vezető gyártó a szeletelési alkalmazások, a termékberakás, valamint a friss termékek automatizált feldolgozása és csomagolása terén. A vállalat fő célja, hogy kiemelkedő, egyedi megoldások segítségével megkönnyítse az ügyfelek életét, és lehetővé tegye számukra, hogy gyártóvonalaikat az egész életciklus alatt optimálisan működtessék. 18 ország 22 helyszínén a Weber Maschinenbau mintegy 1450 elkötelezett alkalmazottja dolgozik nap mint nap szenvedéllyel a Weber Csoport sikerén. A cég a mai napig családi tulajdonban van, vezérigazgatóként Tobias Weber, a cégalapító, Günther Weber legidősebb fia irányítja.

  2. JAMONES PESÓN

    Spanyolország

    Verified by europages badge

    A JAMONES PESÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spanish ham, cured raw ham, ham export, salami, surprise, raw ham, wholesale of ham, Chorizo, és Iberian chorizo cular. Székhelye Monroyo (teruel), Spanyolország.

  3. MONICA E GROSSI SPA

    Olaszország

    Verified by europages badge

    A MONICA E GROSSI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, ham factories, boneless ready to slice ham, ham, Hús- és hentesáruk, smoked dry cured ham, raw ham, ham with bones, és parma ham. Székhelye Langhirano, Olaszország.

  4. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.