...A csicseriborsó, más néven garbanzóbab, egy hüvelyes növény, amely valószínűleg először Egyiptomban jelent meg. Különösen a Földközi-tenger térségében népszerű, ahol különböző ételekben használják. A csicseriborsó gazdag fehérjékben, rostokban és ásványi anyagokban. Íze enyhén édes. A csicseriborsó a hummusz és a falafel fő összetevőjeként ismert, de zöldségként is szolgálhat egy meleg ételhez...
2017 júliusa óta a CLAC, a Helyi Kézműves és Kreatív Konzervgyár, bio konzervtermékeket álmodik és készít helyi alapanyagokból, körülbelül tizenöt partnerfarm és üzem terményeiből Auvergne-ből.
A BIO, a HELYI és a KÉZMŰVES értékeink tiszteletben tartásával friss, teljes érésben szüretelt alapanyagokkal dolgozunk, hogy ízletes és 100%-ban eredeti recepteket kínálhassunk.
A CLAC 100%-ban elkötelez...