Németország, Bad Camberg
...A babakásáktól a leves összetevőkig és még sok máshoz... Több éve már, hogy a főzési extrudálási technológiát számos instant gabonatermék, köztük a kisgyermekek táplálására szolgáló gabonák előállításában alkalmazzák. Az extrudálási technológia hasznossága, mint instantizáló folyamat, kétségtelenül bizonyított. Az extrudálási technológia nemcsak gazdaságilag előnyös az instant gabonák...
Portfólió (6)
...A Varma Koppen egy sor instant leves Svédországban, amikor szüksége van valamire melegre, gyorsra és finomra.
Portfólió (16)
Franciaország, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80 egy 80%-ban oldódó, dehidratált fehérje, amely 40%-ban kollagént tartalmaz. Ez a természetes íz ideális leves vagy zselé (például marhahús aspic) elkészítéséhez.
Portfólió (17)
Törökország, Istanbul
...kész leves, puding, crème Chantilly, süteményliszt keverékek, kész por keverék török desszertekhez, tésztakelesztő por, cukrozott vanillin, kakaópor, szódabikarbóna, süteménykrém, rizsliszt, keményítők, kukoricaliszt, süteményzselé és krém, csokoládé szósz, instant kávé, forró csokoládé, kakaó tejjel, fűszeres ízesítő szószok csokoládéval és fűszerekkel (húsgombóc keverék, csirke keverék, hal keverék stb.)...