Ausztria, Wien
...Invertált cukor - hagyományos vagy bio - 70%, 73%, 75%, 78% - Csomagolás: kannák, tartályok.
Portfólió (190)
Franciaország, Warmeriville
...Hozzávalók listája: szirup, cukor, dextróz, zselatin, keményítő, savanyítószerek: citromsav, almasav, aroma, gyümölcs koncentrátumok: alma, narancs, citrom, eper, málna, ananász, gyümölcs- és növénykoncentrátumok: sáfrány, spirulina, alma, kiwi, bodza, fekete ribizli, arónia, citrom, szőlő, mangó, passiógyümölcs, bodza kivonat, invertált cukorszirup, karamellszirup, savszabályozók: monodikus...
Portfólió (127)
Franciaország, Aix En Provence
...glutén), napraforgóolaj, invertált cukor, gabonakeverék (rozs, árpa, kukorica, zab, búza, rizs, köles), élesztő, emulgeáló: szójalecitin, só, árpa maláta kivonat, szója, lenmag. Szezámmagot, tojást és tejtermékeket használó műhelyben készült. Csomagolás: körülbelül 18 szelet egy csomagban Nettó súly: 300g Tápérték jellemzők: Átlagos tápérték 100g-ra Energiaérték: 1724 Kj, azaz 408 Kcal Zsírok: 6.63 g amelyből telített zsírsavak: 0.81 g Szénhidrátok: 72.
Portfólió (31)
Franciaország, Saint Martin Belle Roche
...300 g édesség. És mi van benne? Friss teljes tej (francia eredet) 53%, cukor, spéculoos pép 12% [(spéculoos 57% (búzaliszt, kandiscukor, margarin, nádcukor, szójaliszt, invertált cukor, sütőpor (nátrium-hidrogénkarbonát), fahéj, szerecsendió), növényi olajok (pálma, repce, kókusz), cukor, emulgeáló (repce-lecitin)], zsírszegény tejpor 7%, glükózszirup. Tartalmazhat: mogyoró, diófélék és tojás...
Portfólió (23)
Németország, Barsbüttel
...Aroma ételekhez Vanília: Vanília Vanília Supreme: Vanília Aroma Rum: Rum Aroma Citrom: Citrom Aroma Extra erős citrom: Citrom Aroma Mandula: Mandula Aroma Vaj: Vaj Aroma Vanillin: Vanillin cukor Invertált cukorszirup: Édesítőszer...
Portfólió (10)
...A Golden Syrup (egy tiszta, aranysárga, viszkózus szirup) jellegzetes, természetesen karamellizált, lágy ízével és arany színével rendelkezik. Ugyanolyan feladatot lát el, mint az invert szirupok, de extra színnel és ízzel. Használják sütéshez és sós szószokhoz. Nincsenek hozzáadott ízek vagy színek. Ez a hagyományos aranyszirup természetes cukor alapanyagokból készült.
Portfólió (27)
Franciaország, Appietto
...Fém doboz, amely 350 g klasszikus canistrellit tartalmaz. Ez a doboz egy vízhordó korzikai nő ábrázolásával díszített. Miután elfogyasztotta a finom korzikai sütiket, ez a dekoratív doboz használható például a cukor tárolására. Súly: 350 g Hozzávalók: búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, tojás, invertált cukor, sütőpor Tartósítás: száraz, hűvös helyen tárolandó Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan Energia: 2057 kJ (490 kcal) Zsírok: 20 g Telített zsírsavak: 1,7 g Szénhidrátok: 71 g amelyből Cukrok: 29 g Fehérjék: 5,7 g Só: 0,37 g...
Portfólió (118)
Hollandia, Oudeschild
...Polarizáció 99,6% min 99,7% min Nedvességtartalom 0,07% max 0,06% max Invertált Cukor Tartalom 0,04% max Vezetőképesség Hamu 0,07% max 0,04% max Redukáló Cukor 0,05% max Oldat Színe 150 max 45 ICUMSA max...
Portfólió (167)
Franciaország, Paris
...Fermentációs alapanyagok, állati táplálkozás és ízletességi tényezők A fermentációs alapok az élesztők és a biotechnológia minden mikroorganizmusának számára, a cukor könnyen felszívódó energiaforrás, amely tápanyagokat és ásványi anyagokat biztosít a céklából. Energia az állatai és méhei számára. A cukor kiváló energiaforrás az állati táplálkozásban. A szacharóz és az invertált cukrok közvetlenül és könnyen felszívódnak. Melaszt is termelünk. Energikus és tele nyomelemekkel, tökéletes kiegészítő az Ön lovainak vagy haszonállatainak táplálásában. ** Kattintson a további információkért **...
Portfólió (6)
...Tartalom: Invertált cukoroldat (cukor + víz) Szárazanyag mennyiség: 75% ± Csomagolás: Fém és nagykereskedelmi Gtip szám: 110812001000 Felhasználási terület: Nutri®pasztörizált folyékony cukor; minden desszertben, amely sorbet-tel készül, mint például baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe és cukorkák; használható tejdesszertekben, péksüteményekben és ételekben, amelyeket édesítéssel...
Portfólió (10)
Németország, Nürnberg
...Folyékony Cukor: Gyümölcscukor Szirup 70% Glükóz-Fruktóz Szirup Glükóz Szirup különböző beállításokban Invertált Cukor Szirup 72,7% Cukorrépa Szirup Cukor: Porcukor Nyers Cukor Fehér Cukor, extra finom Fehér Cukor, finom...
Portfólió (10)
Olaszország, Pombia
...A fruktóz Sweet 77/30 a legjobb glükóz-fruktóz szirup a méhek tavaszi és nyári táplálásához. A egyszerű cukrok keverékéből készült, biztosítja a megfelelő táplálást és serkentést a gyűjtés hiányában. Teljes értékű takarmány méhek számára, kukoricából készült glükóz/fruktóz és invertált cukor alapú, vitaminokat, provitaminokat és aminosavakat tartalmaz. HASZNÁLAT: Tavasszal és rajzáskor akár...
Portfólió (200)
Románia, Poienii De Jos
...Tulajdonságok: vitaminizáló, általános tonizáló, gyulladáscsökkentő. Ajánlások: vérszegénység, alacsony immunitás, segédanyag a lábadozás és influenzás állapotok alatt. Hozzájárul: – az immunrendszer megerősítéséhez – a szervezet regenerálódásához lábadozás alatt Összetevők: Echinacea kivonat (Echinacea purpurea) légi részek (40%); invertált cukor.
Portfólió (6)
Franciaország, La Rochelle
...Karamell Pineau-val, Glükóz szirup (Eredet: Franciaország), cukor, vaj (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, teljes tej, Pineau 3,5%, só 0,7%, szorbit, invertált cukor, fleur de sel az Île de Ré-ről 0,5%, fűszerek Súly: 0,140 kg...
Portfólió (91)
Franciaország, Rungis Cedex
...Fedezze fel a pékség összetevőinek egyedi választékát. Invertált cukor, prémium bevonó csokoládé vagy dekoratív elemek... Minden laboratóriumi termék ebben a szekcióban található.
Portfólió (10)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: Mandula, kandírozott dinnye (francia eredet) (dinnye, fruktóz-glükóz szirup, savszabályozó: citromsav), cukor, porcukor, levendula méz, invertált cukorszirup, glükóz szirup, ostya (burgonyakeményítő, víz, napraforgóolaj), természetes narancsvirág kivonat, kandírozott narancshéj (narancshéj, fruktóz-glükóz szirup, cukor, tartósítószer: E 202, savszabályozó: citromsav). Tojásfehérje...
Portfólió (109)
Lengyelország, Wrocław
...invertált cukorszirup, karamellizált cukor, etil-alkohol, víz, porított kávé kivonat 2%, keményítő, természetes íz), mogyoró töltelék 13%: fehér csokoládé 59% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília íz), mogyoró (4%), színezékek (titán-dioxid, tetrazin, briliáns kék, vas-oxid, cochineal, kálium-alumínium-szilikát). Készlet: Népművészet...
Portfólió (179)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: UHT folyékony tejszín, cukor, glükóz, 82% zsírtartalmú tejvaj, tej, invertált cukor, fleur de sel, laktóz Referencia: CARALINE...
Portfólió (97)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre