A LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, amely a festői Jura régióban található, ízletes, hagyományos módszerekkel készült kézműves lekvárok készítésére specializálódott. Lekvárjaink fruktóz, savanyúságot előidéző anyagok és mesterséges tartósítószerek nélkül készülnek, hogy megőrizzék a régi gyümölcsös készítmények ízét. Csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaznak. Széles választékot kínálunk hagyományos le...
Portfólió (46)
Franciaország, Paris
...Hüvely mérete: 15-18 cm 10 g-ra (2 hüvely) A hüvelyek rugalmasak és nagyon aromásak, olajosak és tele vannak vaníliamagokkal. Vákuumcsomagolva a jobb megőrzés érdekében. A kiváló minőségű madagaszkári vanília finom és egyedi ízt ad ételeinek. Gondosan termesztett és éretten betakarított, természetes és erőteljes aromát kínál. Ez a hüvely tökéletesen alkalmas desszertek, forró italok, lekvárok és...
Portfólió (8)
Franciaország, Faverolles-Sur-Cher
... együtt dolgozni. Télen bőséges időnk van citrom, narancs és mandarin lekvárok készítésére. Aztán januárban elérkezik az ananász ideje. Nettó súly: 240g Csomagolás: üvegben Elérhetőség: a készlet függvényében...
Portfólió (28)
Franciaország, Paris
...Egyedi üveg kézműves lekvár, egyedi perzsa ízekkel. Lekvárjaink 70g-80g gyümölcsöt tartalmaznak 100g lekvárra, és a legmagasabb minőségű nyersanyagokból készülnek.
Franciaország, Auterive
...Amikor a szenvedély egzotikus íze találkozik a banán édességével és a kókusz érzékiségével, megszületik ez a gyöngyszem, amely biztosan örömet szerez a ritka, finom és kivételes ízek kedvelőinek. Kézműves készítésű, alacsony cukortartalmú, réz üstben, kis mennyiségben, kézzel főzve, színezékek, adalékanyagok, tartósítószerek és aromák hozzáadása nélkül. Összetevők: Banán, kókuszlé...
Portfólió (9)
Franciaország, Vallieres
Családi vállalkozás: Thomas Le Prince alma, körte, cseresznye és málna termelő Vallières-ben, a Savoie szívében. Két fiával együtt dolgozik. Több mint 20 éve a gyümölcs szakértője Szakértelem: - fenntartható és bio mezőgazdasági termesztés, - AC ULO tárolás és gyümölcs csomagolás, - bio gyümölcslevek előállítása, - gyümölcspürék és gyümölcsöntetek készítése, - kézműves bio lekvárok ...
Portfólió (3)
Franciaország, Nousty
1986-ban François CROPSAL által alapított CROPSAL ház a Pireneusok legidősebb kézműves lekvár- és zseléfőző üzemének számít. Nagyon széles választékot kínálunk a hagyományos módon készült édes finomságokból, amelyek a hagyományos ízek finom házasságát ötvözik számos eredetiséggel, mint például a „Jurançon-os barack”, a „Madiran-os eper”, az „Armagnac-os narancs”, a „Három citrusfélével, dióval és ...
Portfólió (4)
Franciaország, Lyon
Boltunk új ízek felfedezésére invitálja Önt. Chutney-k, hogy kísérjék a változatos és innovatív receptjeinket. Zöldséglekvárok a reggeli vagy brunch menükhöz. Itt a nyár, élvezze aperitif ötleteinket: különböző Tartinade, Hummus vagy Sütemények merész kombinációkhoz. Egy kis frissesség a tálcáira. Új termékek, új élmények Minden hónapban egy új recept, mindig az évszaknak megfelelően. Vágyik...
Portfólió (10)
Törökország, Istanbul
...A GÜN-AŞ Organikus Természetes teljesen kézműves termékeink kis része.
Portfólió (1)
Franciaország, Gennevilliers
...Ez az eredeti gyümölcsös kombináció a kókusz ropogósságával és az ananász finom jegyével igazi ínycsiklandóság. Amikor elkezdjük, nem tudunk megállni, végül kis kanállal fogyasztjuk el. Ez egy hagyományos kézműves termék, amely kizárólag a Seneafood számára készült. A Seneafood lekvárok 100%-ban természetesek, színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően...
Portfólió (9)
Spanyolország, Málaga.
...Kézműves lekvár, valóban egyedi, autentikus és házi ízvilággal. • Gluténérzékenyek, cukorbetegek és laktózérzékenyek számára is alkalmas termék. • Új termék, amelyet most vezettünk be a piacra. • Kézműves termék. • Hozzáadott cukor nélkül. • Tartósítószerek nélkül. • Színezékek nélkül. • Gluténmentes. • Nincs pálmaolaj vagy zsír. • Nincs emulgeáló szer. Ideális reggelikhez, uzsonnákhoz vagy...
Portfólió (9)
Görögország, Agia Paraskevi
...címkék és vizuális identitás tervezése - A Charismama naponta, sok szeretettel készít kézműves lekvárokat és gyümölcsízeket. A csomagolások és a logó révén célunk az volt, hogy kommunikáljuk ezt a szenvedélyt és a termékek hitelességét.
Portfólió (2)
Franciaország, Claix
...Önnek a lágy és gyümölcsös olívaolajok, a helyi halászatból származó halmorzsák és azok finom elkészítései, az Algarve gyümölcsöseiből származó kézműves lekvárok stb. állnak rendelkezésére... Ne várjon tovább! Lépjen kapcsolatba velünk!
Portfólió (1)
Franciaország, Val De Cognac
...biológiai mezőgazdaságból és fair trade-ből származó alapanyagokkal. Ti’Bio Les Arrangés gasztronómiai horizontokat fedez fel az exkluzív lekvárok és más rendezett termékek létrehozásával, mindig a családi hagyományok tiszteletben tartásával.
Portfólió (29)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... (tölgyfából), amely édes vagy csípős változatban kapható. Ehhez jönnek a "Francia vagy Katalán tájak" termékei, Banyuls ecet, Katalán őrült só, Roussillon lekvárok, Fallot Dijon mustár, Bio Espelette paprika, teák, gyógyteák, bio fűszernövények és fűszerek, Camargue só, Himalája só, fűszerekkel és bio fűszernövényekkel ízesített sók. Az autentikus marseille-i és aleppói szappanok, olívaolajjal és...
Portfólió (198)
Spanyolország, Cadrete-Zaragoza
...Kézműves vállalkozás, amely élelmiszerek, például extra szűz olívaolaj, olajbogyó, lekvárok és "Gourmet Minőség" pástétom előállításával foglalkozik, nagy hangsúlyt fektetve a területre, az éghajlatra és Aragónia (Spanyolország) gyökereire, hogy a természet által kínált legjobb ízeket és egészségügyi előnyöket nyerjük ki. A fenntarthatóság és az ökológiai mezőgazdaság a legnagyobb aggodalmunk...
Portfólió (10)
Portugália, São Pedro De Oliveira
... citromlé. Kézműves lekvárokat is készít, szezonális válogatott gyümölcsből, különlegességük, hogy egyesek "napsütésben készülnek", és lehetőséget adnak különböző ízek felfedezésére. Ezen kívül ehető virágokat is termeszt, és bio, szűz rizst kever mezőgazdasági termékekkel. Biogazdálkodás tanúsítása: a Hands on Earth bio termékeinek ellenőrzését és tanúsítását egy független külső szervezet végzi...
Portfólió (2)
Olaszország, Castelliri
..." méz. Ezen kívül virágpor, propolisz, anyatej, lekvárok és gyümölcslevek, édességek és kekszek is készülnek, valamint széles választékban kínálunk szezonális termékeket, mint például a nugát és a lencse, vagy a fő termékekből származó termékeket, mint a mézes pálinka, mézes és propoliszos balzsamecet, cukorkák és befőtt meggy. Vállalatunk rendelkezik egy asztalosműhellyel a kaptárak és minden fa...
Franciaország, Gennevilliers
... választékot kínálunk: infúziók, szirupok, lekvárok, gyógyteák… Mindegyik a hagyományos ízek és jótékony hatások szigorú tiszteletben tartásával készült. A nyersanyagokat közvetlenül a mali termelésektől importáljuk francia partnereinkhez, akik kézműves tudásukkal a legjobbat hozzák ki belőlük. Így a késztermékeink teljes mértékben francia feldolgozásból származnak. További információkért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
Portfólió (27)
Franciaország, Paris
... tanúsítvánnyal rendelkező gyümölcsösben dolgozzák fel a gyártási normák és jó gyakorlatok szerint. A különböző kivonatok révén a gyümölcs minden jótékony hatását felhasználják melléktermékekben. A gyümölcsöt préseljük, hogy pépet nyerjünk a kulináris készítményekhez. A pép, amely savanykás és fűszeres ízeket hordoz, tökéletesen keveredik kézműves receptekben (lekvárok, sorbetek, koktélok...
Portfólió (11)
Franciaország, Montpezat D'agenais
A BIOLOKLOCK egy biogazdálkodásból származó gyümölcsök feldolgozásával foglalkozó vállalat. Előnyben részesítjük a helyi gyümölcsbeszerzést, és lekvárjainkat üstben főzzük. 1973 óta bio termékekkel foglalkozunk, és kézműves módon dolgozzuk fel termékeinket, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el a következő gyártások során: bio lekvárok, gyümölcslevek, pürék, zselék, szilva- és gesztenyekrémek. Továbbá szárított gyümölcsök és szirupos gyümölcsök is megtalálhatók kínálatunkban.
Spanyolország, Guijo De Santa Bárbara
Családi vállalkozás, amely a kézműves likőrök, lekvárok, birsalma és 100%-ban természetes gyümölcsszirupok előállítására specializálódott. Termékek friss, kiváló minőségű, szezonális gyümölcsökből készülnek.
Spanyolország, Cadrete
...Kézműves vállalkozás, amely élelmiszerek, például extra szűz olívaolaj, olajbogyó, lekvárok és "Gourmet Minőség" pástétom előállításával foglalkozik, nagy hangsúlyt fektetve a területre, az éghajlatra és Aragónia (Spanyolország) gyökereire, hogy a természet által kínált legjobb ízeket és egészségügyi előnyöket nyerjük ki. A fenntarthatóság és az ökológiai mezőgazdaság a legnagyobb aggodalmunk. Az...
Portfólió (5)
Görögország, Sindos
A PackMarkt az Apikián Csomagolóipari Zrt. által jött létre, hogy kielégítse minden magánszemély és amatőr igényeit, kis csomagolások biztosításával, amelyek alkalmasak a legtöbb élelmiszer és ital, mint például szószok, bor, olaj, olajbogyó, lekvárok, méz, fűszernövények, kompótok, édességek, borászatok, mezőgazdasági ipar, vendéglátóipar, különböző ipari, kézműves és kereskedelmi ágazatok, valamint a viszonylag kisebb termelők és magánszemélyek számára, a legteljesebb és legszélesebb választékban hasonló termékekből és természetesen a szükséges alkatrészekből ezekhez a folyamatokhoz.
Belgium, Gent
...Finom, kézműves lekvárokat és csokoládékrémeket készítünk. A 'Rabeko Products' családi vállalkozást 1997-ben alapították kézműves lekvárok előállítására. Jelenleg 14 féle cukros kézműves lekvárt, 8 cukor nélküli lekvárt és 6 Extra Light lekvárt gyártunk, amelyek nagyon alacsony szénhidráttartalommal bírnak (4,9 kcal 100 g-onként). Minden cukor nélküli és Extra Light lekvárunk természetes...
Portugália, Malveira-Mafra
A MESTRE GOURMET ® márka igényes fogyasztók számára készült. Különféle kézműves termékeket kínálunk, mint például olívaolajok, konzerváruk, lekvárok, édességek, teák, infúziók, méz, szárított gyümölcsök és borok. Nyitottak vagyunk kézműves termékeink viszonteladására gourmet boltok számára, belföldön és nemzetközi szinten.
Franciaország, Marmande Cedex
...amelyek kifejezetten az ügyfelek igényeihez igazodnak, ami megkülönbözteti a versenytársaktól. Az AURIOL évente a termelésének 10-20%-át exportálja Franciaországon kívül, és érdeklődik az új potenciális piacok iránt, mint például Kanada, ahol a cég szintén rendelkezik egy széles választékú berendezéssel, különösen nagyon széles főzőedényekkel, amelyek megfelelnek a gyorsan fejlődő szektoroknak, mint például a kézműves vagy ipari lekvárok.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre