... édesítőszerekből származó táplálkozási problémákkal kellene foglalkozni.
Több íz közül választhatunk, mint például citrom, menta-gyömbér, hibiszkusz, és más ízeket is elő tudunk állítani, amelyeket a vásárlók igényelnek, mint például kókusz, mangó, …
Ezeket a probiotikus italokat nádcukor és datolya szirup vízben való feloldásával készítjük, amelyeket a probiotikus kultúrák fogyasztanak. Citromkoncentrátummal ízesítjük. Enyhén szénsavas (a gyártás során természetesen keletkezett gáz, a fermentáció miatt). Élő ital, nem pasztörizálják, Lactococcus, Lactobacillus és Bifidobacterium törzseket tartalmaz.
...A könnyű bio kókuszszirupot a kókuszvirág cukorból készült kókusz karamell vízzel való hígításával készítik, hogy sűrű, tartós anyagot kapjanak. Ez egy természetes édesítőszer, és vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmas.
...Élelmiszeripari terméket kínálunk, amelyet a cukorrépából vagy cukornádból eltávolított, tisztított és szűrt szirup kristályosításával állítanak elő, majd szárítanak és szitálnak, hogy a legnépszerűbb cukorfajtákat előállítsák. Színe fehér, és a szacharóz tartalma 99,85 százalék. Ezt a terméket a piaci helyzettől függően finom szemcsés cukornak vagy extra finom szemcsés cukornak is nevezhetik.