...A burgonyafehérjét később megtisztítják, gőzölik és hámozzák. A keményítőt vízzel vonják ki, hogy egy fehérjében gazdag pépet képezzenek, amelyet savval kezelnek, majd szárítanak és porrá őrölnek. A burgonyafehérje finom, lazapor, világosszürke vagy sárgászöld színű, és jellegzetes szárított burgonyaszaga van. A burgonyafehérje előállításához szükséges nyersanyag a lengyel származású keményítőburgonya.
... fogadó berendezések között. Ezenkívül lehetőség van olyan kialakítású szűrő gyártására is, amely megakadályozza a por bejutását a gépbe. A szűrők zárt házzal rendelkeznek, amely S235 szerkezeti acélból készült. Az igények és alkalmazás függvényében 2 t/h-tól 25 t/h-ig terjedő kapacitásokat kínálhatnak.
Modell/Típus: CPWP
Anyag: szerkezeti acél
Felületkezelés: festék, permetezés
Hajtás típusa: BM15-0200
Hajtás: 400 V-os elektromos motor
Gyártó: Comerc
Kapacitás: 2 – 12 t/h...
...A zabrost egy olyan készítmény, amelyet a zab héjából nyernek ki tisztítás, sterilizálás és mikronizálás révén.
A készítmény leírása: a zabrost készítmény lazapor állagú, egységes, könnyen széteső konzisztenciával rendelkezik (kis csomók megengedettek). Sárga színű. Íze és illata a zabra jellemző, idegen szagok és szagok nélkül.
Alkalmazás: a zabrost készítmény rostforrásként használható kenyerekben és kekszekben.
...Eper belga étcsokoládé por kakaóban. Ez a tökéletes kombinációja a gyümölcsben rejlő édességnek és az étcsokoládénak. Ön is azok közé tartozik, akik a ZERO WASTE elvet követik? Válassza a 1000g-os laza csomagolást, és élvezze termékeink édességét hosszabb ideig. A 1000g-os opció egy masni nélküli zsákban történő vásárlást jelent.
Termékjellemzők: Gluténmentes, Sómentes, Vegán...
... felbecsülhetetlen természetes fehérjeforrás. Különböző iparágakban használják, különösen az élelmiszeriparban, pékségben, cukrászatban, italokban, feldolgozott húsipari termékekben, készételekben, valamint a mezőgazdaságban – takarmánykiegészítőként. Krémfehér színű, laza és könnyű. A por értékes fehérjéket tartalmaz, mint például albuminokat és globulinokat, laktózt és kalcium ásványi sókat.