...A édes lupin liszt ideális alternatívája a hagyományos lisztnek, mivel felhasználható kenyér, sütemény, tészta vagy palacsinta készítéséhez. Emulgeáló tulajdonságokkal rendelkezik, megköti a vizet és növeli a termékek frissességét. Más lisztfajtákhoz képest növeli azokat a termékek tápértékét, amelyekhez hozzáadják.
További előnyök a lupin liszt fogyasztásával kapcsolatban:
• pozitív hatással van...
...D, E és K, valamint ásványi anyagokat, mint például: kalcium, foszfor, kálium, réz és vas. A kesudiók nemcsak kiváló energiaforrást, vitaminokat és ásványi anyagokat, hanem fehérjéket is tartalmaznak. Ezért értékes kiegészítője lehet azok étrendjének, akik naponta lemondanak a húsról és állati termékekről. A kesudiók ideálisak kenyér és palacsinta kenésére, valamint desszertek, torták és sütik készítésére.