Franciaország, Objat
...Hozzávalók: Mandula, kandírozott dinnye (francia eredetű) (dinnye, fruktóz-glükóz szirup, savszabályozó: citromsav), cukor, porcukor, levendula méz, invertált cukorszirup, glükóz szirup, édesítőlap (burgonyakeményítő, víz, napraforgóolaj), természetes narancsvirág kivonat, kandírozott narancshéj (narancshéj, fruktóz-glükóz szirup, cukor, tartósítószer: E 202, savszabályozó: citromsav). Tojásfehérje.
Portfólió (109)
Franciaország, Peyruis
... CSOKOLÁDÉ több mint 100 ínycsiklandó formában kapható. A receptek és technikák hagyományosak. A CALISSON a provence-i mandula ünnepe. Finomsága miatt az egyik legkedveltebb édesség Provence-ban. Fedezze fel calissonjainkat, mini változataikat, a hagyományosakat, áfonyásat, génépi ízesítéssel... A NOUGAT minden finomsága a provence-i mandula és a levendula méz házasságában rejlik. Széles választék áll rendelkezésére, több mint 70 féle, kandírozott fügével, málnával, karamellel... Egy egész ízpaletta felfedezésre vár!
Portfólió (51)