...Muscadet De Sèvre Et Maine Château De L'Epinay - Domaine Damien Robert - VALLÉE DE LA LOIRE
Étel-bor párosítás: grillezett ételek, plancha
Alkoholtartalom: 12°
Domaine: Domaine Damien Robert
Elnevezés: Muscadet de Sèvre et Maine
Évjárat: 2018
Kultúra: Raisonée
Szőlőfajta: Melon de Bourgogne
Címke: Eredetvédett Elnevezés
Referenciák: Aranyérem...
...Egy robbanékony, friss gyümölcsös muscadet az évből. 100% melon de bourgogne, barátokkal megosztva!
Egy bio bor, hozzáadott kén nélkül.
Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE/LIE
Région: VAL DE LOIRE
Couleur: Fehér
Cépages: 100% Melon de Bourgogne
Mode de culture: Bio
Caractère: Száraz
Contenance: 75cl
Millésime: 2021
Quantité de soufre: nagyon kevés vagy nem kénes
Caractère blanc sec: Ásványos...
...Cépage: Melon de Bourgogne 100%
Terroir: Kétmikai schist
Mérkőzés ételek és borok: Aperitif, hal, egzotikus étel, fehér hús, sajt. Egy elegáns és gazdag Muscadet.
Cépage: Melon de Bourgogne 100%
Terroir: Kétmikai schist
Mérkőzés ételek és borok: Aperitif, hal, egzotikus étel, fehér hús...
...Termék neve: Muscadet Sevres & Maine Le Fils Des Gras Moutons Dom Haute Fevrie
Terméktípus: FRANCIA BOR
Allergének: KÉN
Szőlőfajták: MELON DE BOURGOGNE
Évjárat: 2019
Térfogat: 75CL
Szín: Fehér...
...Száraz és gyümölcsös fehérborok termelője, tökéletes tenger gyümölcseivel. A vállalat a 44-es számú (Loire-Atlantique) régióban, a Loire-völgyben található. Fehér, vörös, rozé és pezsgő borokat állítunk elő. Termelt borok: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rouge cabernet franc. Néhány borunk tölgyfahordóban érlelődik...
... gondoznak. Ami Laurent és Jean-Michel-t illeti, ők sokoldalúak... A professzionalizmus, dinamizmus és a különbözőség nagyon fontos számunkra. Fő termékünk a Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie, amely 136 hektárt képvisel. Különlegességünk a 'sur lie' módszer. Mi vagyunk az egyetlen borászat, amely ezt a módszert alkalmazza az összes termelésünkre. A seprőt egy titkos időpontban, a holdnaptár szerint keverjük, 14 hónapon keresztül, és minden borunkat novemberben palackozzuk. Muscadet-unk antioxidánssal táplált, és aromái stabilak. Így borunk jobb és hosszabb ideig tart.