...Akár péksütemény, édesség, fitnesz szelet vagy készétel – aromáink a kívánt ízjegyeket adják termékeinek. Mint az Ön partnere, végigkísérjük a folyamatot a termékötlettől a piacképes végtermékig, és szívesen állunk rendelkezésére aromákkal és alkalmazástechnikai, valamint szabályozási szakértelmünkkel.
Különböző aromák, kivonatok, vegyületek és fűszerek folyékony, viszkózus vagy száraz formában...
...Kezdve az ánizzsal és almával, egészen a fahéjig, citromig és citromfűig
Különböző gyógynövényekből és gyümölcsökből fejlesztünk és gyártunk kiváló minőségű kivonatokat. Ezek alapvetőek az íz szempontjából, funkcionális hozzáadott értéket képviselnek, és vonzó színt biztosítanak.
A minőségi követelményeinknek megfelelően a kivonataink előállításához kizárólag első osztályú alapanyagokat használunk. A bevált kivonási eljárások során ezeket különösen kíméletes módon dolgozzuk fel. Engedje, hogy a kínálatunk sokszínűsége inspirálja Önt!
... Ön kompetens partnere az íz és a modern funkcionális rendszerek terén a húsfeldolgozás, HoReCa és élelmiszer-szolgáltatás területén, a kézműipartól kezdve az iparig.
A Helát 1905-ben alapították. Ma csapatunk több mint 600 elkötelezett és képzett kollégából áll, akik a legkülönbözőbb területeken dolgoznak.
10 telephelyünkkel világszerte több mint 30.000 elégedett ügyfelet szolgálunk ki több mint...
... szuvasodás megelőzésére. További előny: a kissé hűsítő, tiszta íz. Egyébként a xilitet pontosan úgy adagolhatod, mint a cukrot, mivel az édesítőereje ugyanolyan erős, mint a normál háztartási cukoré.
Alkalmazás: Helyettesítsd a háztartási cukrot a receptjeidben egyszerűen 1:1 arányban xilitre.
Termékjellemzők: Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán
Élelmiszer-azonosító: E967
Gyártás: A xilit fakéregből és kukoricából nyerhető.