• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországBonn, Düsseldorf és Észak-Rajna és Vesztfália
  1. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

    Németország

    A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  2. ITTER UG

    Németország

    A ITTER UG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding bands, és wedding rings. Székhelye Duisburg, Németország.

  3. INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI

    Németország

    A INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  4. MAISENBACHER DIAMANTENGROSSHANDEL GMBH

    Németország

    A MAISENBACHER DIAMANTENGROSSHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  5. BRIGITTE BRANSCHEID KUNSTSTOFF- + METALLWAREN OLC

    Németország

    A BRIGITTE BRANSCHEID KUNSTSTOFF- + METALLWAREN OLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kábelek - kellékek, Rögzítőanyagok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kábelek - kellékek, Rögzítőanyagok, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ULRICH WEHPKE GMBH

    Németország

    A ULRICH WEHPKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Krefeld, Németország.

  2. GLASPERLEN.DE. E. KFR

    Németország

    A GLASPERLEN.DE. E. KFR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Dortmund, Németország.

  3. COUTURE4DANCE

    Németország

    A COUTURE4DANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Hürth, Németország.

  4. TIMESHOP24.DE LTD.

    Németország

    A TIMESHOP24.DE LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Simmerath, Németország.

  5. EBNER FINE GEMS GMBH

    Németország

    A EBNER FINE GEMS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Solingen, Németország.

  1. LINDENBERG GMBH

    Németország

    A LINDENBERG GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Köln, Németország.

  2. BÖCKING GMBH

    Németország

    A BÖCKING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Solingen, Németország.

  1. JÖRG FAATZ GOLDSCHMIED & UHRMACHER E.K.

    Németország

    A JÖRG FAATZ GOLDSCHMIED & UHRMACHER E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hattingen, Németország.

  2. MONIKA SEITTER

    Németország

    A MONIKA SEITTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  3. COLLIER GMBH

    Németország

    A COLLIER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Essen, Németország.

  4. JÖRG-THOMAS MÜLLER EDELSTEINHANDEL GMBH

    Németország

    A JÖRG-THOMAS MÜLLER EDELSTEINHANDEL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hilden, Németország.

  5. M. SCHULTE

    Németország

    A M. SCHULTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Nyomdaipar, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Nyomdaipar. Székhelye Krefeld, Németország.

  6. TIME IN STYLE INT. GMBH

    Németország

    A TIME IN STYLE INT. GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  7. GÜNTER LÜTGENS

    Németország

    A GÜNTER LÜTGENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Köln, Németország.

  8. HEMING GOLDSCHMIEDE & JUWELIER

    Németország

    A HEMING GOLDSCHMIEDE & JUWELIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Coesfeld, Németország.

  1. OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG

    Németország

    A OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüvegek, keretek és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Szemüvegek, keretek és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Leverkusen, Németország.

  2. ALFRED SCHMIESING, GROSSHANDEL IN SCHMUCK UND EDELSTEINEN

    Németország

    A ALFRED SCHMIESING, GROSSHANDEL IN SCHMUCK UND EDELSTEINEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Geseke, Németország.

  3. WEIDENFELD GMBH

    Németország

    A WEIDENFELD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Viersen, Németország.

  4. IMPALA ANGELIKA MATUSZCZAK

    Németország

    A IMPALA ANGELIKA MATUSZCZAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Gescher, Németország.

  5. MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK

    Németország

    A MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Herford, Németország.

  6. ALFRED MAHLER

    Németország

    A ALFRED MAHLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Drensteinfurt, Németország.

  7. GOLDSCHMIEDE MEISTER

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE MEISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Billerbeck, Németország.

  8. MICHAEL BERGER

    Németország

    A MICHAEL BERGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  9. GÜRTELZAUBER ACCESSOIRES GMBH

    Németország

    A GÜRTELZAUBER ACCESSOIRES GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Grevenbroich, Németország.

  10. OLAF GLOSCH

    Németország

    A OLAF GLOSCH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, és Toalett- és ápolócikkek. Székhelye Castrop-Rauxel, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes