...SzójaLecitinPor
A szójalecitinpor ideális smoothie-k, müzlik vagy joghurtok készítéséhez. Emulgeáló tulajdonságának köszönhetően sütésnél és főzésnél is alkalmazzák. A lecitin emellett kolinnal és foszforral látja el a szervezetet, ezzel hozzájárulva több testi funkció erősítéséhez, mivel a szív, a máj és az immunrendszer erősödik a bevitel által.
...Lecitin 95% napraforgóból, finom por
Kezelt nyersanyag: Szója
Kivonószer: Aceton
A szójalecitin egy természetes zsiradék, amelyet szójababból nyernek, és gyakran használják emulgeálószerként élelmiszerekben és táplálékkiegészítőkben. Segít az összetevők keverésében és stabilizálásában, és különösen az élelmiszeriparban értékelik sokoldalú alkalmazásai miatt.
Termékeinket nagykereskedelmi...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.