Olaszország, Forlì
...A BIO Zabliszt, amelyet az azonos magvak őrlésével nyernek, Biológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. A sportolók körében nagyon népszerű zabliszt egy igazi fehérjeforrás (50%-kal több, mint a hagyományos búzaliszt) és különösen lizinben gazdag, amely egy esszenciális aminosav, segít a kalcium csontokba való beépülésében és az antitestek megerősítésében. Ez az összetevő emellett kiváló vitaminok (B1...
Portfólió (50)
Olaszország, Fratta Todina
...A friss bazsalikom frissessége és a sült koktélparadicsomok aromája életet ad egy egyedülálló terméknek, amely felejthetetlen élményt kínál. Sűrítőanyagok nélkül - gluténmentes. Minden összetevő olasz és természetes.
Portfólió (4)
Olaszország, Trento
... összetevő eredetiségét, és az asztalra tálalja. *leves készítése az utasítások szerint: Oldjon fel 1 Bauer Húsleves Kockát 500 ml vízben, és forralja fel néhány percig, időnként megkeverve. A kocka a főzés során bármilyen ételhez (levesek, főzelékek, szószok, ragu, húsok, halak, rizottók, tojások stb.) hozzáadható, a kívánt mennyiségben.
Portfólió (9)
Olaszország, Vairano Scalo
...A pörkölés után a mogyorót a vásárló igényei szerint aprítják (2/4, 4/6 vagy 6/8 mm). Gyakran használják az édességiparban, mint hozzávalót csokoládé szeletekhez vagy praliné töltelékhez. Alapvető összetevő a tortákhoz. A gabona alapvető összetevő a torták, kekszek és fagylaltok tálalásához és díszítéséhez.
Portfólió (6)
Olaszország, Nocera Inferiore
A VI.SA. SRL – Aromi Mediterranei 1989 óta működik ipari aromák és ingredients food blend gyártásában, fokozatosan terjeszkedve az élelmiszeripar területén és a kapcsolódó szolgáltatásokban, mint például egy rendkívül széles választékú összetevő és adalékanyag forgalmazása. A vállalat elkötelezettsége folyamatosan új alkalmazási és funkcionális megoldások keresésében nyilvánul meg, amelyek a...
Olaszország, Tocco Caudio
... teremtenek különböző típusú szarvasgomba termesztéséhez. A friss termék és a különböző szarvasgombás és más kiválasztott összetevőkből készült készítmények feldolgozásának különböző fázisait magasan képzett szakemberek végzik, korszerű gépek segítségével a pontosság és a biztonság érdekében. A Capasso Tartufi garantálja és megőrzi a szarvasgomba és minden más, szigorúan válogatott összetevő ízét, intenzív aromáját és tápanyagtartalmát, modern és kifinomult fagyasztási, szárítási és sterilizálási technikák alkalmazásával, mindig a környezet teljes tiszteletben tartása mellett és az irányelvek szerint.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play