Olaszország, Pontecagnano
... fegyvere. Ma, a sokféle együttműködésre támaszkodva, a társaság képes nagy mennyiségű árut beszerezni valóban nagyon versenyképes árakon, ami lehetővé teszi, hogy erőteljesen jelen legyen a piacon. A Pancaldi Group nyertese volt az Ex ITTIERRE iserniai raktárának, amely egy világszinten fontos társaság, és korábbi licencadója olyan márkáknak, mint Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht és sok más. Ezen kívül a Pancaldi Group a híres PANCALDI 1888 márka tulajdonosa.
Olaszország, Fara Filiorum Petri
Családi vállalkozás vagyunk, 1888 óta desztillálunk. Erősek a múltunkban és büszkék a jelenünkre, átadjuk szenvedélyünket a legjobb abruzzói likőrök előállításában. Ez az egyetlen dolog, amit tudunk csinálni. De minden üvegben ott van egy korty a történetünkből. A jövőnk már meg van írva: a termékeink minőségének átörökítése. Hűség a gyökerekhez és tisztelet a kreációink egyedi íze iránt...
Olaszország, Toscanella Di Dozza
... szolgáltatunk. A hagyomány és az innovatív élelmiszer-feldolgozási technológiák tökéletesen ötvöződnek a legjobb termékek garantálása érdekében. A Brusa 1888, vállalati ihletésű szolgáltatások családi megközelítéssel.
Olaszország, Pinerolo
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play