Olaszország, Radicofani
...A Bio Rosso egy friss sajt, amely biológiai tejből készül. A feldolgozás természetesen követi azokat az irányelveket, amelyeket a tanúsító szerv ad meg, és amely ellenőrzi a teljes gyártási ciklus fázisait a termék végső forgalmazásáig. A feldolgozott tej kizárólag tiszta juhtejből származik. A bio rosso, 15/20 napos érleléssel, biológiai paradicsomkoncentrátummal kezelt héjjal rendelkezik, és körülbelül 1,500 kg súlyú, tál alakú termék.
Portfólió (48)
Olaszország, Forlì
... kalóriaszegény vegán vagy vegetáriánus diétát követők számára is ajánlottak. A bio csicseriborsó főzése előtt szükséges folyó víz alatt megmosni, hogy eltávolítsuk az összes szennyeződést, majd 12 órán át áztatni, hogy megpuhuljanak és készen álljanak a főzésre. A csicseriborsó tökéletes főzéséhez körülbelül 45 percre van szükség, de az előkészítési idő csökkenthető, ha pörkölni vagy gőzölni választjuk őket. A csicseriborsó ízének megőrzése érdekében célszerű hűvös, száraz helyen tárolni.
Portfólió (50)
Olaszország, San Donà Di Piave
A Dante Italian Food egy olasz húsáru-, sajt- és liszt-nagykereskedés, amely főként Európába exportál. Célunk, hogy éttermeket, pizzériákat, bárokat, szállodákat és nagykereskedőket kiváló minőségű termékekkel lássunk el, amelyeket közvetlenül kis- és középvállalkozásoktól szerzünk be. Teljes körű szolgáltatást szeretnénk nyújtani, és együttműködni ügyfeleinkkel, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb terméket igényeikhez, mint például bio sajtok és gluténmentes húsáruk. Széles választékban kínálunk liszteket, beleértve a bio liszteket is, pizzához, kenyérhez és édességekhez.
Olaszország, Sonnino
... GmbH - Berlini üzem A harmadik üzem, időrendben az utolsó, 2002-ben nyílt meg, és Berlinben található, Németországban: itt készül a BIO tehén mozzarella és ricotta, valamint a tehén mozzarella és ricotta.
Olaszország, Paina Di Giussano
...amelyet mindig megtalál a boltunkban: Gorgonzola d.o.p. kanalas és szeletelt formában, több mint 30 különböző Gorgonzola alapú kék sajt; prémium minőségű felvágottak, friss sajtok a Valsassinából (LC), érlelt tehén- és kecskesajtok, méz, lekvárok, borok, tojás, friss tészta, joghurt, liszt, tea, gyógyteák, sütemények és még sok más. Belépni boltunkba nemcsak öröm, hanem egy lehetőség is arra, hogy megértsük a mi általunk kínált kézműves termékek és a piacon általában elérhető termékek közötti különbséget.
Olaszország, Scafati
... alkalmazásával. Az alábbi termékválaszték, amely mind a HoReCa, mind a delikát üzletek számára elérhető, folyamatosan frissül új különlegességekkel, hogy széles választékot kínáljunk ügyfeleinknek, megfelelve specifikus piaci igényeiknek: - Kézműves száraz tészta - Grillezett és savanyított zöldségek (bio gazdálkodásból is) - Monferrato és Campania régió vörösborai - Mozzarella és ricotta sajt (bivaly- vagy tehéntejből) - Felvágottak (sonka, szalámi, speck, bacon, ízesített változatok is) - Olívabogyók és olívaolaj - Kapribogyó - Finom kekszek (bio termelésből is)...
Olaszország, Strongoli
Kézműves bio sajtok előállítása, amelyet 1994 óta bio módszerekkel végeznek. A gazdaság 105 hektáros területen terül el, amely szántóföldekből és legelőkből áll, mind a juhok takarmányozására szánva, amelyeket kizárólag legeltetnek.
Olaszország, Castiglione Di Sicilia
Olaszország, Torino
Olaszország, Pomezia
Olaszország, Valdengo
Olaszország, Milano
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre