...Gránellák és pralinék a fagylalt- és joghurtipar számára, minicsokoládé konfetti, alacsony ár, azo-mentes, gluténmentes, tej- és étcsokoládé, vegán, saját márkás, egyszínű, gyümölcsös, és színes csokoládéval.
...A szicíliai cannolo kétségtelenül az egyik legismertebb, legkedveltebb és legfőképpen világszerte exportált desszert. A sziget cukrászművészetének szimbóluma, a legjobban értékelt szicíliai péksütemények egyike. A cannolo héja ropogós, belseje pedig egy édes simogatás a palátnak, amelyet kandírozott gyümölcs, csokoládé darabok, vanília és/vagy fahéj aroma gazdagít.
... összetevőkből készülnek, a félkész termékek különböző formákban, méretekben és grammúrákban kaphatók, például tekercsek, ampullás formák, nyitott vagy zárt változatok. Az édes és sós töltelékek a nápolyi ízeket és illatokat idézik, mint a ricotta, csokoládé, krémek, lekvárok és meggyek az édesekhez, valamint az erőteljes és karakteres ízek a sósakhoz, mint a virsli, vegyes felvágottak, főtt sonka, ricotta és spenót, tonhal, gateau és még sok más. A félkész termékeket a különböző méretek és grammúrák szerint csomagolják, amelyek nagy, közepes, mini és akár mikro vágások között változnak.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.