Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, kristálycukor, "0" liszt, amerikai liszt, víz, 22/24% keserű kakaó, aromák. FARCITURA: Friss tejszín, por állagú mascarpone (33%), pasztörizált tojássárgája, cukor. BAGNA: Víz, cukor, 70° kávé aroma, fagyasztva szárított kávé. Tartósítás -18°-on. Termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Olaszország, Nave
...IllatA szaglás során kellemes, édes és könnyed illatkompozíciót kínál, amelyet finom citrusos utalások jellemeznek, különösen a narancsra.SzájízA narancs ízét a kininnel és fűszerekkel gazdagítva egy soha nem émelyítő, klasszikus és frissítő kortyot kapunk.HozzávalókSzénsavas forrásvíz, cukor, savanyúságot szabályozó anyag, citromsav, természetes aromák, beleértve a természetes kinint, sáfrány...
Portfólió (46)
...Hozzávalók: 00 Liszt – Cukor – Margarin – Kakaópor – Vaj – Élesztő – Só – Természetes aromák...
Portfólió (8)
Olaszország, Acerra
...Capsule Caffè Cortese kompatibilis Dolce Gusto - Oldható Hideg Ital - Mojito DESKRIPCIÓ Mojito - Alkoholmentes Hideg Ital Gluténmentes | Hidrogénezett zsírok nélkül | GMO-mentes Nettó kapszula súlya: 13 g ÖSSZETEVŐK: Cukor, savanyítószerek: citromsav; aromák, savszabályozó: E331; SZÍNEZŐK: E102*, E131. *Negatívan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét. A TERMÉK NYOMAIT...
Portfólió (61)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Bronte
...Hozzávalók: cukor, pisztácia paszta 40% (pörkölt és finomított pisztácia, E141 klorofill, E100 kurkumin), növényi olajok és zsírok (pálma, pálmaolaj), olaj (napraforgó), zsírszegény tejpor, tejsavópor, emulgeáló (E322 szójalecitin), aromák (vanillin).
Portfólió (56)
...A név a Capone-ból származik, amely a szicíliai konyhákban akkoriban könnyen megtalálható volt bősége miatt. A capone-t paradicsommal és padlizsánnal tálalták. A múlt század elején az étel a népi kulináris hagyomány részévé vált, és a capone-t más zöldségekkel helyettesítették. A gondosan válogatott zöldségeket külön-külön sütik ki, majd egy különleges paradicsomszósszal főzik meg. Hozzávalók: 37% kockára vágott sült padlizsán, paradicsomszósz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, hagyma, zeller, olajbogyó, kapribogyó, cukor, természetes aromák, ecet.
Olaszország, Castel D'azzano
...és még a felnőttek sem tudnak nekik ellenállni! Kiváló minőségű tejcsokoládé (kakaó: minimum 31%) Cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaótömeg, emulgeáló: szójalecitin, aromák. Dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes.
Portfólió (1)
Olaszország, Eboli
Elkötelezettségünk a termékek jellegzetességének értékesítése iránt folyamatosan párosul a környezet tiszteletével, a meleg vízhez napkollektoros rendszert használunk, és hamarosan napenergia-termelő rendszert is telepítünk az elektromos energia előállítására. Továbbá tiszteletben tartjuk a polgári jogokat is, olyan termékek felhasználásával, mint a kávé, tea, cukor, kakaó és aromák, amelyek a...
Olaszország, Rossano
...PEPERCHOC (csokoládé és chili). Ezen kívül bemutatunk egy sor grappa-t babér, édeskömény és édesgyökér ízben. Végül, de nem utolsósorban, újdonságunk a LIKŐR ÉS SAMBUCA. Termelésünk minden fázisában szigorúan kézműves módszerekkel dolgozunk. Édesgyökér likőr 25% vol; Édesgyökér krém 18% vol. (összetevők: tej; cukor; alkohol; tiszta édesgyökér); Csokoládé likőr (összetevők: víz, cukor, alkohol, tiszta édesgyökér, kakaó, természetes aromák). Édeskömény (összetevők: víz, cukor, alkohol, vad édeskömény). Különösen figyelemre méltó az ízek harmonikus összhangja.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre