Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, kristálycukor, "0" liszt, amerikai liszt, víz, 22/24% keserű kakaó, aromák. FARCITURA: Friss tejszín, por állagú mascarpone (33%), pasztörizált tojássárgája, cukor. BAGNA: Víz, cukor, 70° kávé aroma, fagyasztva szárított kávé. Tartósítás -18°-on. Termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Olaszország, Nave
...Hozzávalók: Víz, cukor, szén-dioxid, savanyúságot szabályozó, citromsav, színezék, antocianinok, sáfránykivonat, citrom és alma, aroma, kininhidroklorid. Megjegyzések: 25%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint a klasszikus Schweppes, és csak 100%-ban természetes összetevőket és aromákat használnak, beleértve a kinint és a cukrot. ... Természetesen rózsaborssal ízesítve. Egy enyhén csípős és fűszeres tonik. Űrtartalom: 0,20 l Kód: 02443 Kategória: Tonik víz Ország: Olaszország...
Portfólió (46)
Olaszország, Bronte
Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Catania
...0,75 l-es üvegpalackos bor. 6 palackos csomagolás. MANDULÁS INZOLIA BOR. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros megjelenés: Átlátszó bor, világos sárga színnel. Édes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, fehér bogyós gyümölcsök aromájával, erős keserű mandula illattal és ízzel. MANDULÁS NERO D'AVOLA. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros...
Olaszország, Monsummano Terme (pt)-Italie
Datte lekvárt készítünk, extra lekvárt datte alapanyagból, datte lisztből és datte kivonatból (nincs hozzáadott cukor, aroma, színezék... 100%-ban természetes) egy ISO tanúsítvánnyal rendelkező olasz létesítményben. Datte lekvárral töltött kekszeket, datte lekvárral töltött csokoládékat és más finomságokat is készítünk...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre