A Raffael a gesztenyéből készült édességek legjavát képviseli, amelyeket régi és nemes receptek követésével, innovatív módszerek és fejlett technikák segítségével készítenek, megőrizve a legjobb kézműves hagyomány régi ízeit.
A Raffael termékeiben található gesztenyék a legjobb olasz termelési területekről származnak: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania.
A termékeink minőségét szigorú é...
...A koriander egy különösen erőteljes aromás fűszer.
Része néhány füstölt hús elkészítésének, ízt ad a húsnak, halnak és zöldségeknek, de illatosítja a söröket, kekszeket és a cukrozott mandulát is.
Kapható különböző súlyú tálcában vagy polisztirolban.
...Cod. SPEC 01
U/M Kg
DOBOZ 4 Kg-ra
Leírás
Mazsola, Narancs, Cukrozott Cédrus, Kávé, Piemonti Mogyoró IGP és Mandula, amelyet 58%-os Tiszta Étcsokoládé, 32%-os Tejcsokoládé vagy Fehér Csokoládé borít.
...A Ricottás Torták a hagyományunk különlegességei.
A készítés A friss ricottát jól megszárítják és lecsöpögtetik a hűtőkamrákban, majd a megfelelő mennyiségű cukorral keverik össze, és steril vödrökbe helyezik. A csomagolás után a vödröket a hőmérséklet-csökkentő alagútba viszik, ahol néhány óra alatt a cukrozott ricotta krém hőmérséklete -18 °C-ra csökken, és speciális kamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi egy magas minőségű termék előállítását. Különböző méretekben készülnek: 1,2 kg (egységes csomagolás) és 110 g-os egyadagos tortácska (12-es csomagolás).
... ügyfelek;
– fenntarthatóság: a bor vagy a sör az egyetlen alapanyag; minél jobb, annál jobb lesz az alkoholelvett ital;
– minden típusú ügyfél bevonása, bármilyen akadály vagy korlátozás nélkül;
– csak a minőségre összpontosítani: csak erjesztett alkoholos alapanyagok, mint a bor és a sör, nem gyümölcslevek, mustok vagy ipari cukrozott italok vagy mesterséges adalékanyagok;
– lehetőséget kínálni, hogy...