...Arrabbiata szósz – szósz chili paprikával.
A híres csípős szószt egy meglehetősen intenzív és merész változatban kínáljuk.
Termékcímke
A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal.
Párosítások
A Calvi Arrabbiata szószunk tökéletes a legigényesebb ínyencek számára, akik szeretik az ízletes, erőteljes ízeket.
Tárolási mód
Száraz, hűvös helyen tárolja, távol a hőforrásoktól. Felbontás után hűtőszekrényben (+4°C) tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
Kód: SUAR 180...
...A Harissa Paszta szósz egy paprika, koriander, chili, olívaolaj és fokhagyma keveréke.
Ez a fűszeres ízesítő gazdagíthatja a paradicsom alapú szószokat, és fantasztikus kísérője sok marokkói ihletésű ételnek.
A Harissa szósz szép fényű és jó mélységű. Nagyszerű gazdag textúra, sima és tartós állag, jó tapadással.
Az ízek nagyon jól kiegyensúlyozottak, a megfelelő csípősséggel, amely lehetővé teszi a fő összetevők kiemelkedését. Finom pörkölt paprika aroma.
Egy ízletes csípős szósz, amely eredetileg Észak-Afrikából származik.
A termék eltarthatósága 30 hónap, és több formátumban elérhető.
...Egy szósz, amely két igazán különleges ételt egyesít, két szuperélelmiszert: a cékla gazdag B-vitaminokban, folsavban és antioxidánsokban; a gránátalmaecet pedig képes csökkenteni a zsírt elhízott egyéneknél, magas káliumtartalmú, ami jótékony hatással van a vérnyomás és a szív aktivitásának szabályozására. Normál ketchupként használható húsételekhez, különösen fehér húsokhoz, lágy sajtokhoz, zöldségekhez, seitanhoz és tofuhöz. De kiemelkedően alkalmas sushi ételek ízesítésére.
...nagyon jellegzetes
Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő
Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C
Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.